Region

Svet

Nikolina Pišek brutalno odgovorila Miši Grofu!

Nikolina Pišek brutalno odgovorila Miši Grofu posle niza uvreda koje je javno izneo na njen račun, nakon smrti njegovog sina, a njenog supruga Vidoja Ristovića.

Nikolina Pišek brutalno odgovorila Miši Grofu! Screenshoot/Instagram
Mišino istupanje  i njeno blaćenje u javnosti Nikolina Pišek, nazvala je sramnim!

Sa žaljenjem razumem oca kojemu je bol pomutila razum. Sramim se umesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo porodice i svog pokojnog sina, niti svoje osobno dostojanstvo. Mogao bi Viktor pokušati biti dobar deda za obe svoje unuke. Od njega ne očekujem ništa osim da se ispoštuje zakon koji je vrlo jasan. Ovo što on radi nije pitanje samo kršenja zakona nego i dobrog odgoja i elementarnih civilizacijskih normi - rekla je Nikolina Pišek za Kurir.


Podsetimo, njen svekar je u intervjuu rekao da je ljut i besan na snaju Nikolinu koja je odmah posle Vidojeve smrti od njega tražila novac.

- Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je da završi kuću, nije ona došla da da pomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi. Pričala je da bi Vidoje samo to želeo najviše na svetu. 

Pokušavao sam da joj objasnim i kažem: 

"Nikolina, sin mi se nije ohladio, zvanična obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća za koju si ti insistirala da se završi, ona ga je ubila." 

Ona traži sveske u kojima je vodio evidenciju. Hoće da ima uvid u sve. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro. Prva Vidojeva supruga Lana je čarolija od žene. Dolazi da me obilazi, a Nikolina je samo vuče za rukav da joj pravi društvo. Šta drugo da radi ovde kad dođe u Beograd - kazao je Miša Grof ranije za Republiku.

Sa razlogom ga zovu čudo mršavljenja, jer ima neverovatan efekat i to već nakon mesec dana.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir/Republika

Povezane vesti:


>