Lepota

Ljubav

Od ovih namirnica rastu grudi!

Mnoge žene imaju problema sa malim grudima, pa se neke odlučuju za njihovo uvećavanje, a od ovih namirnica rastu grudi!

Od ovih namirnica rastu grudi! Svet Plus
Ne postoji vežba a ni čarobna reč koja će vaše grudi učiniti bujnijim i većim, ali ipak izgleda da su u prirodi dobre vesti.

Veće i glamuroznije grudi možete dobiti putem – ishrane.

Pravilna i prava ishrana će učiniti da se osećate zdravije i bolje, a kako tvrde stručnjaci, ovi sastojci pomažu i u ovom nama bitnom delu – dekoltea.


BILJNI PROTEINI

Ako ne možete nikako da se ugojite, ovo je prava stvar za vas. Kada se odlučite da pojačate vašu hranu, ovaj detalj ne smete da zanemarite, jer će vam proteini pomoći u stvaranju mišića. Ako nabacite koji kilogram ovim zdravijim putem, grudi će vam postati bujnije i vidljivije.

-Grašak, pir, kinoa, čija, sočivo, tempeh, heljda, spirulina


ZDRAVE MASTI

Kod planiranja ishrane, morate unositi zdrave masti. Reč je o monozasićenim i polizasićenim mastima koje čine mnogo dobroga našem organizmu, a pre svega čuvaju naše srce. Konzumaciju namirnica bogatim transmastima i zasićenim masnim kiselinama valja smanjiti i dati prednost hrani koja sadrži ‘dobre’ masti

– Avokado, bademi, orasi, losos, maslinovo ulje


Fitoestrogeni

Lan, soja i mahuke sadrže najveći nivo fitoestrogene, koje je jedinjenje biljnog porekla koji imaju estrgesnki ekefat.  Isto kada su nivoi cirkulišućih estrogena visoki, kao kod žena u predmenopauzi, ova jedinjenja mogu da se vežu na estrogenske receptore i blokiraju aktivnost hormona, a kod žena u posmenopauzi deluju kao estrogen.

-Soja, mahunarke, lan, susam, orašasto voće. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Krstarica

Povezane vesti:


>