Zadruga

Parovi

Dok Viktorija prolazi kroz pakao, Osmakčić objavljuje već viđene snimke!

Dok Viktorija Mitrović prolazi kroz pakao, Marko Osmakčić objavljuje već viđene snimke tuča iz rijalitija "Zadruga 5".

Dok Viktorija prolazi kroz pakao, Osmakčić objavljuje već viđene snimke! Screenshoot/Instagram




Viktorija Mitrović je odlučila da prekine trudnoću i dete Marka Osmakčića ne donese na svet.


Kao što je već poznato, Marko Osmakčić je napustio rijalitiji zbog navodne smrti svoga oca. Na dan zakazane sahrane otkriven je sraman i monstruozan čin porodice Osmakčić koja je lažirala smrt Frana Osmakčića. Ovaj monstuozan korak porodice Osmakčić ispratio je ceo region i izazvao burne reakcije.

U trenutku kada Viktorija abortira, Marko Osmakčić se oglasio i na svom Instagram nalogu šerovao stori sa video snimkom na kom su prikazane sve njegove tuče sa Viktorijom Mitrović, kao i ostalim zadrugarima.

Podsetimo, u trenutku kada je trebala da se održi sahrana Franja Osmakčića, kako su oni naveli na lažnoj umrlici, Marko je vratio svoj instagram profil, a sada kada Viki abortira on postavlja snimak sa svim tučama sa njom uz opis: "Deo pakla koji je prošao".







Marko se ranije oglasio, kao što je i najavio, pa je otkrio celu istinu o bežanju iz "Zadruge" zbog očeve smrti koja se ispostavila kao lažna, kao i trudnoći devojke Viktorije.

"Vama produkcija dogovara jednu cenu honorara, ali ima mnogo članaka sa kaznama, kroz svaku kaznu mogu da vam skinu taj honorar, ako spavate, tuširate se u pogrešno vreme, pričate bez bubice, za fizičke kontakte, vređanje na nacionalnoj osnovi. Može se kazniti za sve. Ja nisam dobio dinara niti ću ga dobiti. Mnogi nemaju ista prava, imali su sarađivanja, dogovore", istakao je Osmakčić.


"Budžeti su mali, malo se spava, ljudi su veoma često gladni i nenaspavani. Mnogi su na lekovima za smirenje, psihički bolesnici po meni, donose im medikamente, vi ste u kući sa takvim profilima. Budili su nas nekim čudnim zvucima. Izolovani ste 10 meseci i nemate pojma šta se vani dešava. Negde nemaju pravo da budu u rijalitiju više od tri meseca, a kod nas 10 meseci. Meni se čini da se produkcija iživljava nad našim mukama", dodao je Marko na svom Jutjub kanalu.

"Desilo se kako je desilo, ali ću reći i kako je druga strana reagovala a da ja nisam mogao da se kontrolišem. Ušao sam u odnos sa Viktorijom spontano, ja sam je dobro tretirao na početku i kada sam čuo da je imala tu traumu. Bivši njen muž je izneo neke stvari o njoj... Ja sam izgubio poštovanje kada sam video da je počela da se krevelji, udvara se drugima, da me ne shvata ozbiljno. S vremenom se vezala za mene, zaljubila se. Ona kao ličnost je za mene izuzetno traumatizovana, nestabilna, psihički labilna, ima bes koji ne može da kontroliše, ima deficite sa kojima se mora suočiti. Ona ima pakosne crte, perfidna je, bezobrazna i proračunata. Ona je bila jedina osoba koja je imala mogućnost da vidi svoje dete van kapije. Njoj su išli u susret da to nije bilo normalno. Ta žena me prva prevarila, lomila mi stvari, urinirala, nije mi dala da spavam, pratila me, nije mi dala mira, pretila mi, ja sam dugo trpeo. Koliko puta je ona mene tukla bespotrebno! Imala je napate, bila kao psihopata, nisam mogao da budem u vezi sa njom, bila je opsesivna i posesivna. Umišljala je stvari koje nisam radio, pretila je da će da mi pravi pakosti", govorio je Osmakčić.



"Ona je meni pričala da kada je izašla da su joj nudili neke odnose da sredi svoj život, to mi je prenosila, to je radila van kapije. Počeo sam da sumnjam u sve, da ja poludim, da su joj dali da radi taj test. Više ne znam ni da li je trudna. Pokušavao sam da sve rešim, pokušao sam na lep način i da kažem ako se omaklo da je molim da se to reši. Objašnjavao sam joj da njeno dete neće da je vidi više, ljuto je na nju... Želeo sam da izađem iz Zadruge. Ona nije htela da se dogovori sa mnom, dovodila me do ludila, satanski me izluđuje. Meni nije važno što se bavi prostitucijom, ali sam video da nije zdravo da se to dete rodi. Nisam ženomrzac, bio sam prinuđen, bio sam izgubljen i lud. Njen bivši Robert pričao je kako je ona živela, njen muž bivši je rekao da nije bila silovana nego da je bila sa nekim starijim čovekom. Ja sam video da treba da odem od Viktorije", priča Marko.


"Tražeći pomoć, moja porodica je pokušavala dva ili tri puta da me izvuče iz Zadruge napolje. Moj otac je u februaru meni poslao pismo da učinim sve da izađem iz rijalitija i da sramotim svoje, državu Švajcarsku i da sam bio ponos svih. Drugi pokušaj da me izvade napolje je da moj brat napravi priču da je otac bolestan i da ima rak, niko nije hteo da se zeza, nego da me izvuku, ja to nisam znao. Ja sam se tamo borio sa aždajama, lažnim ljudima, marionetama. Moj brat je pokušavao da zovne te ljude da me izvade i da kaže da je otac bolestan, nisu mu poverovali. Moj otac je rekao da je jedini način da me izvuče iz Zadruge da se napravi da je umro, pre toga nisam mogao da nabavim ni poziv", priča Marko Osmakčić.

"Meni je toliki gnev počeo prema Viktoriji. Ja sam hteo lepo da je pitam da abortira, ja sam u toj nemoći i u toj iscrpljenosti našao način da je malo zastrašim i da blefiram. Tada sam se pozivao na oca, govorio da uradi ono što je uradio Mateji L. Znate šta se tada desilo? Ja sam sa tom Mateom bio, bila mi je prva devojka na daljinu, ja sam bio mnogo dobar prema njoj, malo sam bio razočaran, zaljubljen, lud, otac je video kako se ponašam prema njemu tada, on je tada rekao daj telefon, uzeo mobilni, napisao dve poruke i napisao: 'Goni se od mog sina', malo je zastrašio. Moj otac je hteo da napravi umrlicu još odavno, ja sam bio izluđen, nisam znao o čemu se radi. Otac nije hteo nekog da izigra, on je hteo samo mene da izvadi, njega ni trudnoća nije zanimala. Rekao je da ako je trudna neka rodi, da ja sebe ne brukam i ne pravim budalu od sebe. Inače, toj Mateji ne fali dlaka sa glave...







Viktorija Mitrović želi da ispadne žrtva naroda, mi smo kao monstrumi, veze nema sa vezom. Mi ćemo nju ubiti... A ja samo hteo da ona abortira, više i ne znam da li je stvarno trudna... Ona je meni bila sumnjiva, boga pitaj šta je tamo radila sve. Moje mišljenje je da ona nije trudna, ja sam pretio da je zastrašim, nećemo joj oteti dete, niti ćemo joj pretiti, pre Zadruge sam živeo top, ovo mi nije trebalo, to se prenelo u Švicu a niko ne zna zbog čega. Viktorija laže, predstavlja nešto što nije tako"
, istakao je Marko Osmakčić u svom videu.

"Sve je bilo super dok je tu bila draga prijateljica Stanija, nije bilo sekti koje su izvlačile iz mene to", priča on.


Potom se oglasio i Franjo Osmakčić.

"Kakva je to ljubav a ona mu cepa stvari? Ono što je radila Viktorija me razorilo. Mario mi je rekao da u smrtnom slučaju mogu da ga izvedem, možda da ga puste ako mu je umrla baka. Došao sam do zaključka da ja moram da se proglasim mrtvim, da je to jedini način da izvadim Marka. Nisam to odmah uradio jer sam mislio da će mi dete doživeti šok... Shvatio sam da minut duže u Zadruzi nema smislja, prepravio sam umrlicu. Igrom slučaja se Marko obratio meni, ja sam to video tek u putu, nisam imao blage veze da mi se obraćao. Ta cura Matea nije bila trudna, Marko se sa mnom svađao oko nje, bila je dve godine starija od njega, gledala je neki interes, kumovala je kraju njegove teniske karijere. Nema drugih priča, imao sam za cilj samo da dete izvadim iz Zadruge, nikoga da provociram i zezam, pobedio sam ih njihovim oružjem", kaže Franjo.
 

Viktorija Mitrović izvedena iz rijalitija Zadruga 5! (VIDEO)






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>