Zadruga

Parovi

Miki Đuričić očima ne može da gleda Gruju! (VIDEO)

Miki Đuričić očima ne može da gleda Gruju! Po ko zna koji put mu je sasuo sve u lice! On ne zna gde su mu žena i deca. Govedo kao ti nisam video u životu!

Miki Đuričić očima ne može da gleda Gruju! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
U toku je emisija "Gledanje snimaka", zadrugari su imali priliku da vide kako Sanja Grujić sa Milanom Šarac Mimom vređa Nikolu Grujića Gruju i to na najsuroviji način.

Na početku klipa mene je Mima pitala da li da se pomiri sa njim, ja sam rekla "ne", i onda me je ona zamolila da smislim obrazloženje - objasila je Sanja o čemu priča u klipu.

Sanja sve najgore priča za Gruju, Mima je sa njim u vezi i ćuti sve vreme, to mi je nelogično. Znači da ona sve to isto misli! Gruja, jesam u pravu? Koliko sam ti puta ja rekao nešto, ti kažeš da se ne slažeš sa tim... Dolazimo na onu moju teoriju da ga lažeš - dao je svoj sud Zola.


Je li tebe Ljilja šibala? - pitao je voditelj pevača.

Ne. Ja ne znam šta je ovo, uvek sam se vodio time da njoj verujem. Ja ne lažem i vrlo dobro znam šta pričam. Ona svesno spušta loptu sa njom, Sanja je prva nazvala metlom, da je prostitutka, da je bila sa makroom i da ima šest bolesti - rekao je pevač.Gruja je ludak, ja nisam video da je on zabrinut. On peva, žena mu i deca žive pod kirijom, imaju kredit, on peva kroz kuću, on je pijan. Vuče ovu budaletinu. On ne zna gde su mu žena i deca. Govedo kao ti nisam video u životu. Anđelo, koliko ste puta pričali o njegovoj deci? Ti sine treba da se lečiš - rekao je Miki Đuričić.


Pričali smo ali on je rekao da će par dana pred kraj da razmišlja - rekao je Anđelo. 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>