Zadruga

Parovi

Viktorija Mitrović u strahu da će joj Osmakčić oduzeti dete! (VIDEO)

Viktorija Mitrović u strahu da rodi jer će joj Osmakčić oduzeti dete! Mi se nikad ne bismo dogovorili oko takvih stvari...

Viktorija Mitrović u strahu da će joj Osmakčić oduzeti dete! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Odnos Viktorije Mitrović i Osmakčića ovih dana je podigao veliku prašinu, otkako je saznala da je u drugom stanju, a Osmakčićeva porodica je od očaja uradila najgoru moguću stvar, lažirao smrt njegovog oca, a sad je Viki otkrila je da li se plaši da rodi dete Marku Osmakčiću koji ju je maltretirao u rijalitiju.

- Da li se bojiš da tebe Marko ne malteretira kao što jeste celu Zadrugu, kao što je njegov otac urnisao njegovo majku, što je sam ispričao? - glasilo je pitanje gledaoca.

- Nisam neko ko bi to dugo trpeo. Ja se ne plašim Marka, nije da je samo on mene maltretirao, to je više bilo sa moje strane... Ja se plašim da nakon svega što je ispričao i zatucanih stavova koje mu je otac ubacio u glavu, ne bih mogla. Ako ste slušali Marka, on je govorio da će biti primoran da brine o tom detetu. Samim tim rekao je da ako rodim, on bi bio povezan. U Švajcarskoj se ovo računa kao vanbračna zajednica u kojoj sam ostala trudna. Ne plašim se njega, umem da se odbranim, to je moglo da se vidi. 





Ja prosto ne želim da imam posla sa njima, ni sa njim. Ja sa njim ne bih mogla nikako da se dogovorim i mislim da bi tu bio opšti haos. Sa detetom iz prethodnoh braka sam mogla kako sam htela, kako sam smatrala da treba. Sa Markom se nikad neću dogovarati i mislim da će to samo da napravi haos u našim životima. Ne želim da dolazi do tih situacija koje mogu da nas prati ceo život - govorila je Viktorija Mitrović.



- Svi smo svesni da bi ona rodila dete, ali ima strah. Moje iskreno mišljenje da ima strah da se njenom detetu kod kuće nešto ne desi i da se Marko samo ne pojavi i uzme ovo dete kad bi ga rodila - rekla je Ana.





- Ja mogu da budem najgora osoba na svetu, ali ne može neko da mi oduzme dete. Marko kad bi predložio sudu, ja sam upućena. Ja sa njim ne želim ni da razgoaram. Mi se nikad ne bismo dogovorili oko takvih stvari. Takva porodica, ja na to stavljam tačku. Pre par meseci sam mu rekla da ako sam trudna i rodim, on to dete nikad neće videti. Ja kad bih rodila, potrudila bih se da tako bude, a sebe bih uvukla u problem ako bi on poželeo da to dete vidi - nastavila je Viktorija Mitrović.


 

- Viki, sine, moraš da abortiraš. Osmakčići će nas sve pobiti. Ne spavam noćima jer su u pitanju serijske ubice. Poslaće nekoga da nas nađe, a ja sam po ceo dan sa detetom sama kod kuće - poručuje uspaničeno Regina za "Republiku".



Ako odluči da rodi, gajićemo svi, poručila je Zorica Marković:


 Ne bih da komentarišem čoveka kog ne poznajem. Ono što je uradio je nenormalno. Ja ovo nisam čula ni videla, a ceo svet sam obišla. Vidim snimke i slike kad su mu došli u posetu, pa se čulo: "Budi dobar, uzmi pare". Niko ne treba Viktoriju da savetuje, po meni je to najispravnije. Jako je teška tema, radi se o životu. Ja sam protiv abortusa ceo život i nikako ne mogu to da prihvatim. Htela, ne htela, moram da je razumem. Ona je devojka u komadima, ne zna gde i na koju stranu. Bilo mi je žao, gledala sam njeno kidanje, pa i baku u Premijeri. Ko je majka, razumeće. Isplakala sam se, kao za Milicom Kemez. Mene je ovo mnogo pogodilo. Rekla sam joj da ona mora odluči. Ona ima strah od onoga što je čula na Pretresu. Ako odluči da rodi, gajićemo svi, tako sam joj rekla - ističe Zorica za Pink.rs, a na pitanje koji je bio cilj ovog monstruzonog čina, dodaje:


- Ja ne mogu da uđem u njihove glave, mogu da pretpostavljam, ali šta god da je, neljudski je. Ko zna šta sve stoji iza toga. Njihov odnos je bio užasan. Oboje su krivi, doprineli su tome, ili nisu krivi. Ona je bila zaljubljena, a on nije. Njemu je bio bitan se*s. nju ne mogu da okrivim nakon svega. Ne mogu - nastavila je Zorica Marković.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>