Zadruga

Parovi

Šta kažu komšije Osmakčica o Matei iz Zagreba!

Drama oko porodice Osmakčić ne prestaje... Evo šta kažu komšije Osmakčica o Matei iz Zagreba!

Šta kažu komšije Osmakčica o Matei iz Zagreba! Screenshoot/Instagram




Već danima u "Zadruzi" kruži priča da je Markov otac Franjo Osmakčić inscenirao svoju smrt i beg sina iz rijalitija kako se ne bi pokrenuo slučaj njegove bivše devojke Matee L. iz Zagreba. Ona je pred sam kraj trudnoće pobacila, a od tada se o njoj ništa ne zna. Tako su rekli iz Marković Polja:



- Mi smo čuli priču da je Marko Mateu upoznao 2016, kad je išao kod majke u Hrvatsku, jer je ona iz Zagreba. Bili su zajedno nekoliko meseci, zaljubili su se i ona je ostala trudna. On nije hteo ni da čuje za dete. Ovde se priča da je Franjo poludeo i da joj je napravio pakao od života, pretio je njoj i njenoj porodici da abortira. Imala je 16 godina, a Mako 18. Kada mu se sin požalio, Franjo je navodno prebio tu devojku, pa je ona pobacila. Tako se pričalo ovde, ali niko nikad nije saznao istinu o tome - kaže komšinica za Kurir.


Komšije i poznanici su ogorčeni:


 Mi smo u šoku zbog svega što se izdešavalo s Markom i ovom laži oko Franjine smrti. Ovde u selu smo svi znali da je to laž. Kakva sahrana? Budalaština. Odmah bismo mi to ovde čuli. Oni su ovde poznati kao familija ludaka. Sklonili su iz kuće pre nekoliko dana i Franjinu majku Anu, Markovu babu. Ona je sina celog života vodila kod lekara i psihijatara, nije on pri čistoj pameti.


Sramota za Bosnu šta su nam priredili. Kad je slagao da je umro, oni su sebe već pokopali i sahranili i ovde im nema mesta više. Sve su to oni smislili. Valjda toliko imaju mozga da ovde više ne dolaze od bruke i sramote. Sigurno će i kuću prodati. Ana je i ovako stara i bolesna, a sad joj tu više nema života
- rekla je komšinica.






Njima je kuća u Marković Polju. Bili smo svi ponosni na Marka, jer je bio uspešan teniser, uspeo je u Švajcarskoj. Ovo sad, kako se ponašao prema Viktoriji i ženama uopšte, to je katastrofa. Dolazio je nekad često kod babe i dede ovde. Majka mu je iz Zagreba, ona i Franjo su odavno razvedeni. U poslednje vreme su retko dolazili iz Švajcarske. Franjo je bio pre mesec dana, a Marko prošlog leta. I baba Anu su sklonili, već nekoliko dana nema nikog - pričaju komšije.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>