Zadruga

Parovi

Jezivi i morbidni detalji porodice Osmakčić teraju strah u kosti!

Jezivi i morbidni detalji porodice Osmakčić teraju strah u kosti, a kako mediji prenose Franjo Osmakčić obavlja krvave poslove za sinove.

Jezivi i morbidni detalji porodice Osmakčić teraju strah u kosti! Screenshoot/Instagram/Facebook
Koliko je porodica Osmakčić monstruozna, videli smo na primeru kada su lažirali smrt Markovog oca Franja samo iz jednog razloga da bi Viktorija Mitrović što pre ubila dete koje je začela u rijalitiju. Iako je ona želela da zadrži Markovu bebu, on je na najbrutalniji način zahtevao da se otarasi deteta ili će, u suprotnom, stradati ne samo ona veći i njena porodica. Prilikom pretnji upućenih Viktoriji otkrio je kolike su zapravo Osmakčići psihopate, te iz nehata obelodanio ranije zločine koje su počinili.


Dok se Marko obraćao ocu i od njega zahtevao da počini isti zločin, kao i pre šest godina, kada je brutalno prebio devojku Mateu. L. iz Zagreba, koja je ostala trudna s njegovim bratom Mariom, priznao je koliki su oni zločinci i psihopate. Nakon prebijanja i psihičkog maltretiranja Matea. L. je ostala bez deteta i to pred sam kraj trudnoće.

- Sad ti fino kažem, a posle nemoj da bude kasno, nemoj da te nisam upozorio. Ubićeš to dete kad ti ja kažem. Uradićeš to milom ili silom. To u tebi bi bilo propalica ili kurva, a ja ga neću i ja ću ga se rešiti ovako ili onako. Evo, obraćam se ocu lično u vezi s Viktorijinom trudnoćom: "Oče, znam da si ti oko takvih stvari veoma smišljen, najveći psihopata, veći od Hitlera. Uradi postupak, kao što si sa Mateom L. uradio 2016. u Zagrebu, pa će biti pametna, pa će priželjkivati abortus u osmom mesecu, ja ti kažem ili milom ili silom." Viktorija, uradi kako ti ja kažem, kraj priče - urlao je Marko na Viki i celu javnost zgrozio priznanjem da je njegova porodica pre nje već na silu naterala devojku da se reši deteta, a onda je zapretio i Viktorijinoj porodici:


- Obraćam se njenoj baki i deki: "Ako budete dobili poziv, bolje ga sve poslušajte. Objasnite unuci da se na vreme spase, nemoj posle da bude da vam nisam rekao." Uradićete kako vam se kaže ili nikako. Obraćam se ocu lično u vezi sa Viktorijinom trudnoćom: Oče, znam da si ti oko takvih stvari veoma smišljen, veći od Hitlera. Uradi postupak, kao što si sa Mateom L. uradio 2016. u Zagrebu, pa će biti pametna, pa će priželjkivati abortus u osmom mesecu, ja ti kažem ili milom ili silom

Tada je Viktorija shvatila za kakvog se monstruma uhvatila, pa je javno zatražila da se njena porodica zaštiti, ne sluteći da će Marko samo nekoliko dana kasnije lažirati očevu smrt i pobeći iz rijalitija.


- Ja sam dobila javne i otvore pretnje, ja molim da dođe policija da se Marko pritvori. Ja nisam bezbedna pored ovog čoveka, on i njegovi su spremni na sve - rekla je tada Viki, a kada joj je Milan juče saopštio da je Osmakčićev otac živ, te da su sve lagali, doživela je šok, pa uplakana vapila za pomoć:

- Oni su svi monstrumi, mislim da su i Mateji iz Zagreba nešto uradili u osmom mesecu trudnoće. Ko zna šta mene čeka napolju. Plašim se za porodicu, u strahu sam da im se nešto ne dogodi. Zašto ne strpate Osmakčiće u zatvor, vidite li šta sve rade. Naplatiću im za ovo kad-tad.
 

Strašno je da Viki rizikuje svoj život da bi rodila Markovo dete!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>