Zadruga

Parovi

Mima Šarac progovorila o situaciji iz tuš kabine! (VIDEO)

Mima Šarac progovorila o situaciji iz tuš kabine ali i o pretnjama koje joj Gruja upućuje. Ja sam njega povređivala ovde, pa će on mene napolju... 

Mima Šarac progovorila o situaciji iz tuš kabine! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
U toku emisija Pitanja novinara, Nikola Grujić Gruja i Milana Šarac, bili su sagovornici predstavnika portala Pink, Darka Tanasijevića:


Zbog čega ti Gruja preti? Ostaviće te kada izađete napolje? - pitao je Darko.

Kada ga iznerviram i kada se posvađamo to kaže. Preti kako će da živi taj momački život, kako će da uživa. Ja sam njega povređivala ovde, pa će on mene napolju... Verovatno misli na to da ću ja patiti kada izađemo odavde, da će mi sve vratiti... - odgovorila je Mima.

Bila si nervozna proteklih dana, da li se Gruja nije pokazhao dobro u tuš kabini, pa je to razlog.

Ne, to je bilo posle žurke kada smo se posvađali, tada mi je pretio. A to što si me pitao, to je sve super - nasmejala se Mima.
 

Mimas i Gruja: Isplivao snimak vrele akcije! (VIDEO 18+ )
Zbog čega imaš potrebu da stalno zvocaš Mimi, zašto imaš potrebu da je menjaš? - pitao je Tanasijević Gruju.

Ona je sama rekla da se ovde loše pokazala i da je napolju mnogo bolja, ja joj samo pomažem u tome. Nisam ja ovoga puta kriv, jer je ona sama provocirala. Nervira me kada neko ne ceni ono što mu se pruži... Razmažena je mnogo... Sama je pokušala da me nervira sa pričom o provokacijama, putovanjima. Bilo nam je baš lepo, ali smo ponovo počeli da se svađamo oko gluposti i to bespotrebno - govorio je Grujić. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>