Style

Ljubav

Lav, Vodolija i Jarac neće zaboraviti ovo leto!

Lav, Vodolija i Jarac neće zaboraviti ovo leto! Kako astrolozi predviđaju zabava neće prestajati! 

Lav, Vodolija i Jarac neće zaboraviti ovo leto! Svet Plus




Leto samo što nije stiglo, a sa njim i sva ona sloboda i zabava koju nisi sa sobom. Prema predviđanjima astrologa tri znaka Zodijaka leto 2022. pamtiće čitavog života, a zabava za njih neće prestajati.

To naravno ne znači da ostali treba da budu razočarani, ali Lav, Vodolija i Jarac na koncu leta moći će bez ustručavanju da kažu da je bilo jedno od najboljih ikada.


Lav

Ovo je definitivno vaše leto i počnite da ga planirate. Pred Lavovima su meseci prepuni strasti, a od 22. jula bićete apsolutno u svom elementu.

Ovogodišnji rođendan slavićete danima, a negde oko 23. jula mogli bi upoznati ljubav svog života, ako već niste.






Vodolija

Ovog leta pucaćete od energije, uživati u suncu i dobrom društvu. Upravo to društvo doneće vam mnogo toga lepog, a i na polju ljubavi nizaćete uspehe.

Slobodne Vodolije uživaće u slobodnom koketiranju, ali ni ulazak u ozbiljnu vezu nije iskučljen. Zauzete Vodolije uživaće u prelepim romantičnim trenucima sa svojim partnerima i partnerkama






Jarac

Lista srećnika završava se s Jarčevima, pre kojima je takođe spektakularno leto. Bez previše truda ispuniće vam se sve želje – i ljubavne i materijalne i seksualne.

Pred Jarčevima je jedno fantastično leto ispunjeno srećnim momentima, a u jesen će ući sa pregršt prelepih uspomena.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>