Region

Svet

Godišnjica smrti pevača Darka Radovanovića!

Danas je godišnjica smrti pevača Darka Radovanovića! Prijatelj otkrio detalje o njegovoj ćerki! Naledila je skoro sve na Darka!

Godišnjica smrti pevača Darka Radovanovića! Screenshoot/Instagram
Darko Radovanović poginuo je pre tačno 11 godina u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na obilaznici Ostružničkog mosta prema Surčinu.

Pevač je iza sebe ostavio suprugu i ćerku, a njegov kum i prijatelj Milan Mitrović govorio je o boli koju oseća prema pokojnom Radovanoviću.

- Danas je punih jedanaest goduna od kada Darka nema, a bol je ista kao i prvog dana. Vreme samo prolazi, a ja utehu nalazim u Lari. Gledam njegovo dete koje je ostalo, ona puni četrnaest godina samo jedan dan nakon godišnjice Darkove smrti. Predivna devojka, dete za primer. 


Život je naterao da brže odraste, uživam u njenom odrastanju. Veoma je odgovorna, ide u dve muzičke škole, trenira atletiku i ima sve petice. Njenog tatu niko nikada neće moći da zameni, ali ja se maksimalno trudim da joj očinska figura što manje fali. Marija je divna majka, koja je skroz zapostavila svoj život, čak i posao, da bi se posvetila Lari i njenom vaspitanju - izjavio je Milan za Kurir i dodao da Darkova ćerka mnogo podseća na pevača:

Nasledila je skoro sve na Darka, ona je više od 70 posto on. Lik, obrve, usne, muzikalna je na njega. Prelepo peva, poslednje dve godine se posvetila stranoj muzici i to joj odlično ide, baš lepo pliva u tome. Siguran sam da će i ona biti velika zvezda.

Milan je opisao momente kada je saznao za smrt svog druga, koji su neverovatni.

- Tog kobnog dana, Darko i ja smo bili zajedno. On je otišao sa menadžerom na tezgu, a njegova Marija i ja smo otišli na svadbu. Nas dvoje smo sedeli u sali i Marija mi u tom trenutku priča kako su se ona i Darko upoznali baš u tom restoranu, objašnjava mi gde je bila bina, gde su sedeli, o čemu su razgovarali i meni ubrzo zvoni telefon. Zvao me novinar i rekao da je Darko poginuo. Čuo je muziku, a ja sam mu rekao da ne mogu da verujem kakve sve ljudi gluposti izmašljaju jer sam se malo pre toga razišao od Darka, spustio sam slušalicu. Posle deset minuta je ponovo nazvao da izjavi saučešće i kaže da je informacija tačna. To je bio šok! Neposredno pre toga, njegova žena je pričala detalje njihovog upoznavanja - zaključio je Milan.Podsetimo, 11. juna 2011. godine, Darko Radovanović i njegov menadžer Aleksandar Milošević izgubili su živote u saobraćajnoj nesreći.

Do nesreće je došlo u trenutku kada je Rančić, vozeći "mercedes" karavan oko dva kilometra posle Ostružničkog mosta krenuo u preticanje šlepera, ušavši u traku kojom su se takođe u mercedesu kretali Milošević i Radovanović u pravcu Ostružnice.

Mercedesom je upravljao Milošević, a na suvozačkom mestu je sedeo pevač.

Darko je poznat po hitovima "Ako je do mene", duetu sa Ivanom Selakov i "Da mi je da nije", "Dukat", "Moja nevero" i "Vreme da se rastaje".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir/Republika

Povezane vesti:


>