Style

Ljubav

Pravo lice svake žene Zodijaka! Svaka nosi određenu masku!

Pravo lice svake žene Zodijaka, bar ako je suditi po astrologiji! Svaka nosi određenu masku...

Pravo lice svake žene Zodijaka! Svaka nosi određenu masku! Svet Plus
Ovan

Kada se pojavi žena Ovan, svi shvataju da je ispred njih snažna i nezavisna žena, ponekad čak i ljuta i agresivna. Zapravo, ispod maske je napušteno dete, na koje su svi zaboravili. Ona je samo ranjivo dete. Žena Ovan na taj način maskira svoja tajna iskustva i sve probleme sa kojima se kroz život nosi.Bik

Po izgledu, žena Bik je slatka, mirna i uravnotežena mlada dama. Međutim, ovo je samo njena maska. Zapravo, u njoj besne prave strasti kojih se i sama boji i pomno ih prikriva. Žena Bik nikada ne prska svoje emocije. Lakše joj je da čeka dok se oluja sama ne smiri. Jer takvi ispadi je plaše i samu.Blizanac

Ženama Blizancima je fiksiran imidž vesele, lagane i bezbrižne mlade dame. Kao što vidite, ovo je samo privid. To je maska za spoljašnji svet. Žene Blizanci su zapravo prilično nervozne i nemirne. Imaju puno problema koje ne dele ni s kim.Rak

Kao što znate, žena Rak je večito majka. Brine se za svakoga, voli svakoga, iskreno brine za svakoga. Prava Majka Tereza, inače nije. U stvarnosti, žena Rak je hladna i proračunata. Prilično je lukava i nikada ne čini ništa što joj ne bi donelo koristi. Morate biti vrlo oprezni sa njom.


Lav

Slika Lavice je ponosna, neovisna, kraljevska osoba. Ona uvek hoda uzdignute glave i svima daje ohole poglede. Kao što ste već shvatili, ovo je samo njena maska. U duši, Lavica je meko i nežno stvorenje. Trebate je maziti kao mačku, obasipati je komplimentima i tada ćete biti srećni sa njom.


Devica

Žena Devica od sebe gradi pravu damu. Navodno je iskrena i neposredna, ne treba joj tuđe. Ali ako joj oko padne na muškarca, onda će, verujte, postići svoj cilj. I nije važno što je ovaj čovek zauzet, ili je njegova žena prijatelj Device! To je takva prevara, zbog koje se zaista vredi bojati Device. Inače, nećete imati vremena trepnuti okom, a ona je već raširila svoje žilave male ruke oko vašeg muškarca!


Vaga

Vage odaju utisak samouverenih žena koje posvuda imaju reda i ravnoteže. Zapravo, to je samo maska. Vaga je dosta neuredna i trapava. Često nered pripisuju kreativnom haosu. Osim toga, Vage ne znaju same rešiti svoje probleme. Često traže nekoga ko će umesto njih rešiti njihove poteškoće.


Škorpija

Navikli smo na ženu Škorpiju kao na strogu, snažnu, ženu jake volje. To je samo maska. U stvarnosti, ona je plašljivi zec koji je ceo život odan jednom partneru. Muškarcima koji su uspeli osvojiti ovu ženu možemo iskreno čestitati. Jako su srećni!


Strelac

Žena Strelac stvara sliku da je nezavisna i ponosna žena koja je dobro upućena u svakodnevne probleme. Ali opet, ovo je samo slika. To je samo san Strelca da bude takva. Duboko u sebi, ona je cmizdrava i ranjiva mlada dama koja se voli žaliti na svoju sudbinu.


Jarac

Izgledom je mirna, a zapravo vrlo svojeglava i tvrdoglava mlada dama. Uvek je nezadovoljna svime. Da biste ugodili ženi Jarcu, morate se jako potruditi, a čak ni tada ona to verovatno neće ceniti. Ekscentrični lik vrlo često ometa Jarce u životu, ali ne žure ga se rešiti.Vodolija

Žena Vodolija se brine da je ljudi vide kao vetrovitu, uskogrudnu, ekscentričnu osobu. Iznutra, ovo je psihoanalitičar visoke klase koji svaku osobu vidi do kraja. Žena Vodolija ima dobro razvijen njuh, pa je bolje ne zavaravati je i ne glumiti joj. Ona će svejedno saznati, a drugi će zažaliti. Istina, biće prekasno.


Ribe

Čini se da žena Riba ne radi ništa osim da trepće očima i čeka da je zgodni princ spasi od svih životnih nevolja. Da, ona čeka princa i ne skriva to, ali to čini isključivo u zavodničke svrhe. Ispod maske, ova žena je vrlo osetljiva i brine za ceo svet. Često je i nesrećna, ali to osmehom prikriva.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: 24sedam

Povezane vesti:


>