Lepota

Ljubav

Loša higijena se ne može sakriti! Neprivlačne stvari kod žene!

Loša higijena se ne može sakriti ali ima još nekoliko stvari koje vas ne čine poželjnom! Ovo su neprivlačne stvari kod žene ali se isto može reći i za muški pol...

Loša higijena se ne može sakriti! Neprivlačne stvari kod žene! Svet Plus
Žene mogu da budu veoma lepe, lepo obučene i sređene, ali svejedno da ne budu privlačne i primećene od strane muškaraca.

Gde nastaje problem?

Pitate se zašto neka žena koja je prirodno lepa, ima ukusa da se lepo obuče i sredi, svejedno je sama i nedovoljno primećena? Jednostavno, nije uvek sve u tome. Izdvajamo vam deset stvari koje mogu naštetiti vašoj privlačnosti:

1. Nepismenost: Ovo ne znači nužno da vi morate biti visoko obrazovane, već da ne pravite gramatičke greške i znate lepo da se izrazite. Ovo i te kako može da se primeti na društvenim mrežama ili kada razmenjujete poruke sa dotičnim muškarcem.

Ukoliko on to primeti, koliko god da izgledate lepo, njegovo interesovanje će opasti.

2. Želja da izgledate što mlađe: Potrebno je da znate da i sa 40 godina imate svoje kvalitete. Šminkati se kao da vam je 20, nema potrebe. Samo može da izgleda neukusno i bez stila. Kada se tako ophodite prema sebi odajete utisak da ste neodgovorni i površni.


3. Forsiranje crvene odeće: Crvena boja predstavlja strast, ali morate znati da je iskombinujete. Preterivanje u tome samo izaziva kontraefekat.


4. Preterano šminkanje: Većina muškaraca voli kada se žena našminka suptilnije. Preterivanje sa puderom, trepavicama, karminom itd. nije za svake prilike.

5. Vaša kilaža: Ne mora nužno da budete vitke i mršave, niti to voli svaki muškarac. Bitno je da se vi osećate udobno u svojoj koži i da menjate ono što se vama lično ne sviđa.

Takođe, ne treba da preterujete u ničemu, ali svakako da bi bile privlačne potrebno je prvo vi da budete zadovoljne sobom.

6. Ponašanje za stolom: Ovde se ne radi o tome da morate da znate kako se pravilno drži viljuška i šta i kako se jede po tačno određenom načinu. Budite tihe, uredne i umerene u konzumiranju hrane i pića.
7. Održavanje lične higijene: Izuzetno je važno da budete čiste i uredne. Isto tako, da budete sveže izdepilirane. Skoro nijedan muškarac ne voli puno dlačica. Takođe, duga kosa nije lepa ako nije uredna i lepo ošišana. Možda vam muškarac to neće direktno reći, ali će svakako primetiti.

8. Nedostatak smeha i pozitivne energije: Vaša energija je jako važna. Bitno je kako zračite. Iako ste lepe i lepo izgledate, ukoliko nemate osmeh na licu i koju toplu reč vaša harizma se umanjuje.

9. Drskost i neiskrenost: Nema potrebe da imate ili glumite drzak i arogantan stav.

To vas neće dovesti do toga da budete privlačne. Upravo suprotno, budite otvorene i spremne da pokažete vaš stav mišljenje i iskrenost. Tako će muškarac pored vas jasno znati kakvu ženu ima uz sebe.

10. Nedostatak strasti za poslom i interesovanjima: Zreo i ostvaren muškarac će i te kako pored sebe želeti ženu koja ima svoj posao, hobije i interesovanja.

Kojoj nije uvek izgled na prvom mestu već i usavršavanje na drugim poljima. Kada to posedujete uz dobar fizički izgled, vi ste tada zasigurno privlačne.


Viber

Autor: O.J
Izvor: infopult

Povezane vesti:


>