Zadruga

Parovi

Zadruga 6 u pripremi! Pogledajte ko sve ulazi!

"Zadruga 6" je u pripremi, a dogovori i pregovori u toku! Pogledajte ko sve ulazi! Jedna osoba ulazi navodno sa nanogicom...

Zadruga 6 u pripremi! Pogledajte ko sve ulazi! Svet Plus
Kako mediji šuškaju, u "Belu kuću" na jesen ponovo će se useliti Kristijan Golubović i njegova trudna verenica Kristina Spalević, kao i Stanija Dobrojević i njen bivši momak Marko Marković.


U rijaliti se vraća i Aleksandra Subotić, ovog puta pod ruku sa svojim ocem Karađorđem! Među zadrugarima trebalo bi da bude i kaskader Uroš Ćertić, koji je proteklih meseci u žiži jer je javno priznao da je rasturio brak voditeljki "Slagalice" Mariji Veljković.


Među zadrugarima ponovo će se naći najintrigantniji par iz ove sezone Dalila Dragojević i Filip Car, producenti su već počeli da pregovaraju sa njima.


- Car je već pristao da u septembru, treću godinu zaredom, uđe u rijaliti! Definitivno je rešio da ostavi Dalilu, ali verujemo da će pokleknuti već na jesen, jer i ona je na spisku "novih" zadrugara. Dalila se zasad nećka, čak je pomenula da hoće da provede leto sa Anđelom Rankovićem, ali skoro sigurno je da će ponovo ući u "Zadrugu" jer će dobiti možda i najveći honorar u istoriji rijalitija - priča dobro obavešten izvor Informera.


Kristijan i Kristina su vezu započeli u "Zadruzi 3", a posle godinu dana pauze ući će i u petu sezonu.

"Njih dvoje su u petak imali sastanak na Pinku. Kristini je obećano da će imati neke povlastice, s obzirom na to da je trudna", priča izvor.

Uskoro će doći Stanija i njen bivši dečko Marko."Stanija je pričala da više neće u rijaliti, ali je pristala da dođe na pregovore. Ma ona ne može bez rijalitija! Vrlo dobro zna kako da „pravi priču", verujemo da će pristati da uđe baš sa Markom", priča sagovornik.

U rijaliti se vraća i Aleksandra Subotić, ali ovog puta ne s nekim bivšim momkom, već sa ocem Karađorđem.

"Dobio sam ponudu i prihvatiću je", kratko je rekao Karađorđe.


Među zadrugarima trebalo bi da bude i dokazani zavodnik Uroš Ćertić, koji je nedavno otkrio da je bio u šemi sa voditeljkom Marijom Veljković. S obzirom na to da mu preti robija, jer je pretio pištoljem u banci očekuje se da će u rijaliti ući sa nanogicom.

"Mogao bih da budem prvi učesnik Zadruge sa nanogicom", rekao je Uroš. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer/kurir

Povezane vesti:


>