Zadruga

Parovi

Osman Karić se oglasio povodom ispovesti njegovog sina!

Osman Karić se oglasio povodom ispovesti njegovog sina Stefana Karića, u kojoj je istakao da detinjstvo pamti po očevom konzumiranju narkotika.

Osman Karić se oglasio povodom ispovesti njegovog sina! Screenshoot/Instagram

Učesnik rijalitija "Zadruga 5" Stefan Karić izneo je u javnost svoju potresnu priču koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Stefan je priznao, da je njegov otac, Osman Karić, bio heroinski zavisniki i da mu je to obeležilo period detinjstva i odrastanja.


- Da, moram priznati da sam bio heroinski zavisnik. Ja to nikada nisam ni krio. To je, naravno, jedan jako ružan i tužan deo mog života, a i života moje porodice - priznao je Osman za "Informer", pa otkrio razlog zbog kojeg se odao ovom poroku.

- Retko ko zna razlog mog početka pakla i sam kraj tog puta koji sam prolazio i izašao iz njega. U oba slučaja, razlog je moja prva supruga, to jest Stefanova majka - naveo je Karić, pa nastavio:

- U to vreme bio sam momak na glasu, hrabar, pravičan, nisam prezao ni od koga i ni od čega. Ljudi iz tog vremena i te kako su me voleli i cenili. Svako od nas ima živote uspone i padove, moj pad se desio tog dana kada sam se posvadjao sa Lidijom, svojom ženom. Bio sam nervozan i vidno neraspoložen, bio sa drugova od kojih je jedan već bio zavisnik. 


Nisam hteo da pijem alkohol, jer mi nije prijao, obično sam tada pravio gluposti, bio još više razdražljiv. Pitao sam tog druga: "Hoće li me taj heroin smiriti bar malo i oraspoložiti?" Rekao je da hoće. Pitao me je: "Hoćes da ti izvučem crtu?" Rekao sam "Hoću". Uvio mi je novčanicu da šmrknem. Tog trenutka, iako sam ja mislio da sam svemoćan i da se neću navući, ušao sam u igru sa samim đavolom koju sam igrao punih deset godina, a kako je moja tadašnja žena opet povezana sa tim da se ja skinem sa droge, mozda ću napisati u knjizi koju planiram da pišem. Reći ću vam samo jedno, drogu sam pobedio inatom i prevelikoj ljubavi prema svom sinu
- ispričao je Osman.Tokom slušanja Stefanove ispovesti niko nije mogao da ostane ravnodušan, Osman je sada otkrio kako se on osećao dok je slušao sina kako sa suzama u očima priča o njemu.

- Stefan je bio mali, ali je mogao da shvati neke stvari. Jednostavno, bili smo oduvek povezani. Nije mi svejedno kad ovo čujem od njega po prvi put. Negde u podsvesti sam znao da on zna i da ga to tišti, ali danas sam čuo po prvi put njegovu, možda zauvek, traumu koju sam mu ja nesvesno izazvao - kazao je Osman.

On je bez sumnje bio loš primer sinu, ali, kako kaže, nije se bojao da će krenuti stranputicom kao on.

- Jedno je sigurno, da je on drogu zamrzeo zbog mene, što je u celoj našoj tadašnjoj nesreći, danas sreća i za mene, a i za njega. Mada je za to on zaslužan, izabrao je pravi put. Poznajem porodice gde se roditelj drogira, a kasnije i dete pođe istim stopama. Naravno da mi nije svejedno zbog Stefana, naravno da me boli njegova bol. 

Znao sam i osećam i dan danas da se on nikada ne bi latio droge ili bilo kakvih supstanci, siguran sam. Više sam se bojao da ne krene nekim mojim stopama kriminala od pre. Nisam spavao kad izađe pa zanoći, i dan-danas se plašim, čekam do jutra da se vrati, ali mu nikada to nisam pokazao - priznao je Osman, pa objasnio zašto se oseća spokojno povodom sinovljevog učešća u rijalitiju:

- Moram priznati da volim kada ga vidim u "Zadruzi", znam da je na sigurnom. Moram priznati i da je u "Zadruzi" sazreo, lepo je uticala na njega.

Osman Karić je poželeo i da se obrati javnosti, a pogotovo mlađoj populaciji i skrene im važnu poruku:

- Pošto mi se pružila prilika da pričam o drogama, ovim putem bih želeo da poručim svoj deci i starijim osobama da se bave sportom da uživaju u životu, da nikada ne dođu u iskušenje da probaju bilo kakvu drogu. Zapamti jedno, možes biti najjači, najlepši, najsrećniji, najpametniji, ako je probaš postaćes slab, ružan, nesrećan, glup i brzo ćes umreti, a najviše će stradati tvoja porodica - zaključio je Osman.

 

Ispovest Stefana Karića o pokojnoj misici Dijani Milojković! (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic/Informer

Povezane vesti:


>