Region

Svet

Nikola Rokvić o razvodu: Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo!

Pevač Nikola Rokvić progovorio o razvodu i ispričao do sada nepoznate detalje. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo!

 Nikola Rokvić o razvodu: Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo! Screenshoot/Instagram
Pevač Nikola Rokvić šokirao je javnost priznanjem da ima veliku želju da se zamonaši, a kada izvede decu na put odlazak u manastir vidi kao svoj životni cilj. Brak Nikole Rokvića ipak je dovoljno jak pa mu je supruga Bojana Barović, koja je bila uz njega u najlepšim ali i najtežim životnim trenucima, dala blagoslov.


Nikola je gostujući kod Marine Rajević Savić u emisiji "Dok anđeli spavaju" iskreno pričao o tome koliko mu je vera važna. Veoma joj je posvećen i svestan da mu ona mnogo pomaže. Koliko mu vera vraća u životu osetio je na svojoj koži kada su Bojana i on razmišljali da se razvedu. Ipak, brak Nikole Rokvića je prevazišao tu prepreku.

- Mi smo pet godina živeli na relaciji Srbija - Amerika. Trpi moj posao ovde, njen tamo, pa se dešavaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo da se raziđemo. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osećaj lepote. Posle sam shvatio da je to blagodat. 


Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam "Novi zavet". Otvorio sam jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Našao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke. Dva petka sam išao da pevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu - iskreno je rekao Nikola i otkrio do sada nepoznate detalje.- Ne znam zašto sam tada rekao: "Bože, voleo bih da je Bojana trudna, da se skućimo na jednom mestu i da se ne razdvajamo više". Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona posle dolazi iz Amerike i daje mi poklon. Dok sam uzimao, ispod poklona mi je dala u ruku i test na trudnoću. 


Tad sam se šokirao! Nisam mogao reč da izgovorim. Dakle, Bog postoji i, s druge strane, ostvarila mi se ta velika želja. Posle nekoliko dana Bojana mi kaže da je sanjala ženu u crnom, da je prišla da joj kaže da se ne brine i da će sve biti u redu. Rekao sam joj tada da je to bila Sveta Petka. Leona nam se posle rodila na dan Svete Petke Trnove, a krštena je na dan Svete Petke Srpske - ispričao je Nikola Rokvić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic.rs


>