Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 6. juna do 12. juna 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus






Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



OVAN

Hrana

Od svega po malo i raznovrsno najbolja je kombinacija za vas. Ne preskačite povrće i to ono sveže i ne okrećite glavu od jela koja nisu sa mesom. Ne sastoje se obroci samo od prženog ili pohovanog.

Ljubav

U komunikaciji, dogovorima, planovima – malo će partner vući na svoju stranu, malo vi na svoju. Povremeno može da proleti talas napetosti (pogotovo kad se oboje zatvrdoglavite) – ali sve ovo ćete lepo umeti da ispeglate i sredite u spavaćoj sobi. Jer, tu ćete se više nego dobro slagati. Što možete od zajedničkih tema da rešite – rešavajte, a što vidite da unosi negativnu atmosferu – batalite i ostavite za trenutak kad oboje budete hladne glave. Slobodni Ovnovi – lepo ste se „zapalili“ za nekog. Možda neće ići baš sve onim tempom kojim biste vi želeli, ali bitno je da se primičete jedno drugom.

Posao

Od utorka će početi intenzivnije da se raspetljavaju sve one situacije koje su vam zadavale glavobolju u prethodnom periodu. I opet to neće ići bez teškoća i glatko, ali će ići i moći ćete da vidite kraj nekim problemima – u dogovorima, projektima, papirološki, pa čak i finansijski. Gledajte samo da ne spotaknete sami sebe pokušajima da nešto na silu i koliko odmah rešite. Ovaj vas period uči da budete strpljivi, što u prevodu znači da vas sve i svi nerviraju sporošću, komplikovanjem, otezanjem.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Možda manje tegobe sa stomakom i glavom.

 

BIK

Hrana

Možete malo da se opustite po pitanju ishrane zato što ste od ove nedelje više u pokretu, pa kalorije brzo trošite. Uživajte u omiljenim namirnicama, samo nemojte baš baš preterivati.

Ljubav

Komunikacija između partnera i vas će i dalje povremeno „bagovati“ i moguće je da će distrakcije, bilo sa vaše strane ili strane partnera dovoditi do toga da nemate baš uvek onoliko zajedničkog vremena koliko biste voleli. Vi lično ćete šaltati od odličnog raspoloženja do preosetljivosti. U tim preosetljivim fazama ne uključujte tvrdoglavost (kao što umete) već pokušajte da zajedničke trenutke iskoristite do maksimuma na neka lepa dešavanja i uživanje. Slobodni Bikovi – kontakt Venere sa Uranom može da vas odjednom ljubavno „probudi“ – kroz neobična poznanstva, zanimljive osobe ili pak – preko izlazaka, prijatelja i društvenih mreža.

Posao

Poslovno i finansijski, ovo će biti jednostavnija sedmica od prethodne ali to ipak ne znači da ćete kroz nju prošetati lagano. Sa saradnicima, klijentima i šefovima komunikacija će se nešto bolje pokrenuti ali još uvek će postojati zategnuta atmosfera i neka forma napetosti. Sve ovo važi i za dogovore i papirološka pitanja. Uglavnom će sve ići dosta sporo. No, pošto vam je vladarka Venera svratila u goste – ona će vam ipak doneti neke povoljnosti kroz posao a nekima od vas može poboljšati i stanje finansija.

Zdravlje

Čas ste odlično, čas bezvoljni i bez energije. Osetljivost.

 

BLIZANCI

Hrana

Problemi sa ishranom koja ili nije uravnotežena ili vi jedete „na preskok“, kad se setite. A onda kada se setite, onda nadoknađujete „propušteno“. Pokušajte da se više uvedete u red.

Ljubav

Teško je da će u ovoj nedelji biti većih trzavica sa partnerom – uglavnom vas dvoje (kada uspete da odvojite vreme za zajedničke trenutke) funkcionišete dobro, korektno, ima tu fine energije i dešavanja koja vas opuštaju. To slobodno vreme može biti problem, pogotovo kod vas – jer ste i dalje u periodu koji od vas traži da se posvetite svim stavkama koje su ostale nedovršene a koje su vam bitne – nevažno da li je u pitanju posao, porodica, finansije. Samo polako, rešićete sve. Slobodni Blizanci – komunicirate sa više osoba, možete flertovati i provoditi se, uživati u dešavanjima. Izdvojiće se neko, vremenom.

Posao

Još uvek ste u periodu kada vas mnogo toga opterećuje i muči po pitanju posla, iako su vaši rezultati prilično dobri. Možda vi lično niste zadovoljni sopstvenim učinkom, možda mislite da ste u nečemu podbacili, možda smatrate da ne napredujete – pitanje je šta se tačno mota po vašoj glavi i „žulja“ vas. A možda ste jednostavno, umorni jer ste davali sebe do maksimuma. Šta god da je – kako dani budu odmicali, pritisak teškoća na vas će se smanjivati. Budite odgovorni i trudite se koliko je u vašoj moći.

Zdravlje

Stres, problemi sa spavanjem, nervoza. Preosetljivost.

 





RAK

Hrana

Uspeli ste malo da obuzdate apetit, a i krećete se više. Ove sedmice će vam najviše odgovarati supe i čorbice, izbegavajte suvu hranu…zbog želuca. Zasladite se sladoledom ili voćnim salatama.

Ljubav

Ova sedmica nagoveštava nastavak perioda u kojem partner i vi imate premalo vremena jedno za drugo a i ne možete baš da se pohvalite sjajnom komunikacijom. Verovatno oboje nosite jedan deo odgovornosti za ovakvo stanje  – i partner i vi ste preokupirani poslovno-finansijskim i porodičnim segmentom a samim tim i ne baš uvek raspoloženi za priču. Slobodni Rakovi – dešavanja ima, kod nekih više, kod nekih tu i tamo – ali suština je ista – sve to deluje nekako površno, polovično. Eventualno kroz društveni život, preko prijatelja ili društvenih mreža možete ostvariti novo poznanstvo.

Posao

Mars i Jupiter u vašem polju karijere traže novo, traže borbu, bude vas i teraju da se pokrenete – bilo kroz poslovne prilike, kroz ljude koji su spremni da vas protežiraju ili vam daju savet. Možda i kroz to što vam nadređeni sada daju najteže i najzahtevnije zadatke – zato da bi izvukli maksimum iz vas. Vreme je da istinski zapnete i da pokrenete ovaj segment na pravi način. Nije nedelja pred vama lagana, ali svakako hoće biti plodonosna. Sa izazovima se borite i ne odustajte od svojih ciljeva.

Zdravlje

Osetljivi sinusi, moguće glavobolje i teškoće sa varenjem.

 

LAV

Hrana

Taman ste u odličnom periodu da napravite značajne preseke – da započnete dijetu, da krenete sa zdravijim režimom ishrane, da odbacite loše navike. Iskoristite ove momente, pravo je vreme!

Ljubav

Sunce koje vlada vašim znakom sija u Blizancima, polju koje predstavlja vaše prijatelje, izlaske, uživanje, društvenost. I ovo su zaista mesta i dešavanja u kojima ćete se osećati dobro. Tu ćete bežati i od problema i od posla….a neki put i od voljene osobe. Jer, vaš odnos je sada pa, onako – zategnut, suvoparan. Kao da ste samo jednim delom, površinski prisutni jedno pored drugog. No, suštinu i njeno sređivanje – trenutno „mašite“. Slobodni Lavovi – uživajte, putujte, budite što više u pokretu i u društvu onih koji vam donose dobro raspoloženje i radost. Ljubav nije blizu vas, ali avantura i udvaranje jesu.

Posao

Od utorka pa na dalje već možemo da pričamo da se sve ono vezano za vaš poslovni segment pomera. Neće to biti odmah ogromni pomaci i instant rešenja, ali krenućete da se „iskopavate“ iz problema. Takođe, sve ono što ste planirali ili vaše ideje vezane za posao – sada možete polako početi da realizujete. Ne brinite, biće komplikacija i u ovoj nedelji ali će isto tako biti i nekih pozitivnih iznenađenja, najpre finansijskih. Neki od vas će krenuti u intenzivnije kontakte sa strancima, možda i na poslovni put.

Zdravlje

„Šarena“ raspoloženja, oscilacije energije. Krećite se više.

 

DEVICA

Hrana

Ako ste počeli u prethodnom periodu da obraćate više pažnje na ishranu, sada ćete primetiti prve rezultate. Ili je kilaža krenula na dole, ili ste značajno smanjili tegobe sa želucem i varenjem.

Ljubav

Još uvek ste pod velikim opterećenjem od strane posla, finansija, porodice – pa je voljena osoba trenutno u drugom planu. U retkim zajedničkim momentima nemojte gubiti vreme na preispitivanja partnerovog ponašanja, na sumnju ili ljubomoru ili na teme iz prošlosti – posvetite se jedno drugom, budite tu jedno za drugo u lepim dešavanjima, uživanju, ljubavi. Slobodne Device – iako to trenutno ne očekujete, ljubav vas može iznenaditi. Bilo kroz nekog iz prošlosti, bilo kroz neočekivano novo poznanstvo i osobu koja je vrlo slična vama a opet potpuno drugačija, koja vas budi i izaziva.

Posao

Jaka poslovna tematika se nastavlja i dalje. Pokrenuli ste mnogo toga, vršite ispravke u hodu i pokušavate da se snađete u nešto komplikovanim okolnostima. Jeste da vas sve ovo jednim delom opterećuje, ali drugim – osećate da radite baš ono što treba i da rezultati neće izostati. I tu ste potpuno u pravu. Još jedna promena je nagoveštena baš tokom ove nedelje – bilo da je u pitanju ponuda, bilo da ste sada u mogućnosti da realizujete jednu ideju o kojoj odavno razmišljate.

Zdravlje

Pojačan stres i umor. Potrebno vam je više boravka u prirodi.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venera sa papilotnom

Povezane vesti:


>