Zadruga

Parovi

Džehva se slomila zbog Rankovića: Njegovu majku bih razlupala totalno!

Gordana Džehverović poznatija kao mama Džehva, slomila se zbog Rankovića i njegovih suza! Sada da mogu da uhvatim njegovu majku razlupala bih je totalno!

Džehva se slomila zbog Rankovića: Njegovu majku bih razlupala totalno! Screenshoot/Instagram




Nakon što je u večerašnjoj emisiji ''Gledanje snimaka'' zadrugarima pušten klip iz prve sezone Zadruge gde se Anđelova bivša devojka, pevačica Teodora Džehverović zbog njega svađa sa MC Aleks, Anđelo je doživeo emotivni brodolom i grcao u suzama.

Ranković je potom otkrio da je nikada nije preboleo, a Teodorina majka Goca Džehverović je kroz suze progovorila o bivšem zetu, pa za sve okrivila njegovu majku:

Nije mi dobro, srce mi se slomilo na komade dok ovo gledam, Mnogo mi je teško i mnogo mi ga je žao, on je mnogo dobar dečko. Sada da mogu da uhvatim njegovu majku razlupala bih je totalno! Iz ove perspektive kada vratim film shvatam da svo zlo potiče od nje. Njoj nijedna devojka nikada nije odgovarala i nijednu nije doveo u kuću. Jednom prilikom sam ja prisustvovala kada je rekao ''Ne znam da li bi bila srećnija da dovedem dečka''. To je posesivna majka kojoj nijedna devojka ne odgovara za sina - priča Goca, pa dodaje:






Mnogo su se voleli, ali Teodora nije želela da se odrekne karijere, svesni ste koliko je ambiciozna. Nije mogla da bude samo domaćica. Njegovoj majci izgleda nije odgovarala pevačica. Nadam se da ovo Teodora ne gleda! Njemu je jako teško, svestan je u čemu je problem, ali ipak mu je majka i ne može da govori o tome. Trenutno mi se srce steglo i rasulo u komade, vratili ste me 5 godina unazad, svaka njegova suza me boli - zaključila je Gordana Džehverović za Pink kroz suze.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>