Zadruga

Parovi

Miljana Kulić ponovo uhodi poznate ličnosti!

Bivša zadrugarka Miljana Kulić ponovo uhodi poznate ličnosti, kako prenose mediji, a u prvom redu vratila se svom miljeniku, pevaču Darku Laziću.

Miljana Kulić ponovo uhodi poznate ličnosti! Screenshoot/Instagram/Youtube




Miljana Kulić diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija ''Zadruga 5'' zbog nasilnog ponašanja, fizičkog nasrtaja na zadrugare, a pre svega zbog gađanja kamenom voditelja Milana Miloševića.


Kako navodi izvor za Alo, Miljana se vratila svojim starim navikama - proganjanju poznatih ličnosti.

- Svima je dobro poznato šta je Miljana radila pre nego je postala poznata. Iako nimalo nisu bezazlene, sve te situacije se godinama prepričavaju kao anegdote koje izazivaju zabavu i smeh, ali reklo bi se da je situacija opet veoma ozbiljna - počinje izvor, i dodaje:


- Pored učešća u Zadruzi, koje je ovaj put jako teško podnela, Miljani je sada kada je u spoljnom svetu još gore. Pre poslednjeg ulaska u rijaliti je imala plan da postane pevačica, snimala je za Jutjub, ali sada je sve to stalo i ona ponovo ne zna šta će od sebe. Verovali ili ne, ponovo je počela da zove i proganja javne ličnosti, a u prvom redu vratila se svom miljeniku, pevaču Darku Laziću.





Kako se dalje navodi, Miljana uživa u svojoj popularnosti, te zbog činjenice da je više nema u medijima pravi haos.

- Miljana uživa u činjenici što je postala poznata, ali kad god nakon diskvalifikacije oseti da je nema u medijima, ona je na ivici nervnog sloma. Sada na sve moguće načine ponovo želi da dođe do Darka, posebno jer joj je on i javno sve oprostio, a ona je to čula. Želi da mu predloži poslovnu saradnju, a nije isključeno i da su joj se vratile emocije, iako ih za sada negira - kaže izvor i dodaje da ona na sve načine pokušava da dođe do Darka Lazića:







- Ona takođe planira da od Lazića traži i novac na zajam. Njen otac bi trebalo da se operiše, a ona je zbog diskvalifikacije ponovo u dugovima do guše. Pisala mu je na društvenim mrežama, ali on verovatno niti želi niti ima vremena da gleda poruke i odgovara joj. Nakon toga je alarmirala sve ljude koje poznaje, a za koje misli da znaju i Darka i da mogu da je povežu s njim.



 Miljana Kulić želi da ga zamoli za novčanu pozajmicu, a da mu zauzvrat ponudi da zajedno nastupaju kako bi mu što pre novac vratila.




Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo/Republika

Povezane vesti:


>