Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 30. maja do 5. juna 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Potreba za kremastijom, sočnijom, začinjenijom hranom….ili za obilnijim obrocima. Ukoliko planirate da otpočnete sa dijetom ili novim, zdravijim režimom ishrane – dani vikenda su već pogodni za tako nešto.

Ljubav

Nedelja koja nije baš povoljna za teške teme i dileme u partnerskim odnosima. A vući će – bilo partnera, bilo vas – da ih pokrenete. Do rešenja će se stići, ali na najkomplikovaniji način koji će vam oboma oduzeti po kilo živaca. Ne moraju teme da budu vezane za vaš odnos, mogu da budu i oko finansija, planiranja putovanja, čiji je red da ide u nabavku i tako dalje i tako dalje. Što se slobodnih Ovnova tiče – za vas će se kačiti i novo i staro. Novo nosi dozu avanture, uzbuđenja i vašoj potrebi da ostavite prošlost iza sebe ovo trenutno više odgovara. No, to staro s vremena na vreme ume da zada gadne udarce.

Posao

Na svu sreću pa imate više nego dovoljno snage da izgurate sve manje i veće prepreke kojih će u ovoj nedelji biti. Naime, sve ono što bude izgledalo kao lako i očas posla rešivo – iskomplikovaće se i pretvoriti u natezanje i odugovlačenje. Naročito kada su finansijske i papirološke teme u pitanju. Takođe, u dogovorima će vam trebati pojačana doza strpljenja (trenutno je baš i ne posedujete). Moguće su obnove saradnji, dogovora ali i ponavljanje poslovnih ponuda od kojih ste već digli ruke.

Zdravlje

Alergije, sinusi, problemi sa stomakom.

 

BIK

Hrana

Mlad Mesec u polju koje  vlada ishranom donosi vam podsticaj da se sredite i budete zadovoljni sobom. Što više namirnica biljnog porekla, a od voća – jabuke, pomorandže. Zasladite se jagodama i trešnjama.

Ljubav

Vladarka Venera vam je svratila u goste, da vam oplemeni dane, da donese potrebu za uživanjima i ljubavlju, da se osetite privlačno, zanosno, da lako privlačite emotivne prilike u život. E sad, ako ste zauzeti, malo iskulirajte sa tim emotivnim prilikama, da se ne biste nervirali zbog partnera i on zbog vas, da ne biste s vremena na vreme upadali u fazone ćutanja ili smanjene komunikacije. Pokušajte da više vremena provodite sa voljenom osobom i da joj ne dajete razlog za sumnju. Ukoliko ste slobodni, pored noviteta provejavaće i dašak prošlosti. Nije trenutak za nove početke, za obnove odnosa – jeste.

Posao

Mentalno i fizički zahtevna sedmica je pred vama. Svakodnevica će biti ili previše ubrzana ili previše usporena a ni jedno ni drugo vam neće odgovarati i trošiće vam energiju. Komplikovaće se sve ono vezano za novac, za papirologiju, za funkcionisanje na dnevnoj bazi. Odnos sa starijim saradnicima i šefovima može biti posebno naporna stavka za vas. Ponudiće vam se nešto staro, prekinuto – moguće su obnove ugovora, saradnji, dogovora. Plivajte kroz ovu sedmicu lagano, ne potresajte se ni oko čega.

Zdravlje

Umor, moguće prehlade, povrede. Osetljivost kod hroničnih bolesnika i meteoropata.

 

Mesečni horoskop za JUN: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! 

BLIZANCI

Hrana

Mlad Mesec u vašem znaku daje vam priliku da otpočnete ili sa detoksom organizma ili da iz korena promenite način ishrane. Koristite dane koji su pred vama da svoj frižider i ostavu snabdete povrćem.

Ljubav

Mlad Mesec u vašem znaku uvodi vas u novu životnu fazu i po pitanju partnerstava. No, obzirom da je vaš vladar retrogradan, pre novih koraka i poteza, potrebno je rešiti nerešeno, ispeglati greške iz prethodnog perioda, možda razmisliti o tome šta možete promeniti. Partnerovu podršku imate u svakom slučaju a ukoliko je potrebno raščistiti nešto – to je sada moguće. Samo nemojte da upadate u neke tajne šeme i šemice, jer se to neće pokazati kao dobar potez. Slobodni Blizanci takođe moraju da se bave pričama, temama i ljudima za koje misle da su ih ostavili iza sebe. Niste, rešavajte prošlost.

Posao

Budi se u vama nova energija, kreativnost, potreba da se aktivirate i pokažete koliko i šta možete. No, realizacija svih planova i ideja neće ići lagano. Videćete i sami da će vas mnogo toga usporavati – neki put će to biti okolnosti, neki put drugi ljudi, a neki put ćete vi sami sebe kočiti jer ste nesigurni da li ste izabrali pravi put i doneli pravu odluku. Ako je moguće – ne žurite nigde. Ispoštujte sve što imate od obaveza da ne biste bili kritikovani zbog zaostataka i potrudite se da rešite nerešene poslovne stavke.

Zdravlje

Naporan zdravstveni period za osetljive kategorije i hronične bolesnike.

 

RAK

Hrana

Uhvatila vas je manija spremanja, svaki čas krčkate neko novo jelo ili pripremate poslasticu po novom receptu. Prija vam da se igrate sa namirnicama, ukusima, začinima….a prija vam i da uživate u hrani…

Ljubav

Slobodnim Rakovima nove emotivne prilike idu kroz prijateljstva, izlaske, društvene mreže. Biće ih i kroz posao – ali to što ide kroz posao previše je burno, nepredvivo (iako uzbudljivo) i nisam sigurna da bi bilo za vas na duži rok. Možete naleteti i na neku bivšu ljubav ili starog poznanika  – susret koji će istovremeno biti prijatan ali vam doneti i određenu dozu tuge. Što se tiče zauzetih – partner je prilično okupiran svojim obavezama i moguće je da neće imati baš puno vremena za zajedničke trenutke a i komunikacija će vam biti štura i lošija nego inače. No, zato će tu za vas biti članovi porodice i prijatelji.

Posao

Imate prilično veliku podršku za svoje ciljeve i planove – od onih koji su vam naklonjeni, od onih sa kojima ste ostvarili dobru poslovnu saradnju. Prihvatite neke predloge i sugestije koji vam se nude u ovom periodu, saslušajte druge šta imaju da vam kažu. Jer, kada je vaš posao i karijera u pitanju – potrebno je nešto promeniti, uvesti novine, odvažiti se na nove korake – a vi trenutno pokazujete tendenciju da ponavljate greške i funkcionišete po istim principima. Menjajte nešto i to što pre.

Zdravlje

Pojačan umor, osetljivost disajnih puteva.

 

Nije mudro držati se ljudi koje Bog želi da ukloni iz vašeg života! 
LAV

Hrana

Riba – morska, rečna, grilovana, pržena, u čorbi, u kombinaciji sa povrćem kao jača salata ili glavni obrok – pripremite je na način koji će vama prijati. Od povrća – tikvice, a od voća – jagode i trešnje.

Ljubav

U emotivnim odnosima sve će uglavnom funkcionisati dobro, dok ne dođete do tema i pitanja na kojima ste se već ranije saplitali kao par. Nešto što je nerešeno stoji  – bilo partner, bilo vi možete vršiti pritisak jedno na drugo i tražiti da se ovo raščisti. Ovo nije nešto što može biti rešeno jednim razgovorom, a neće biti rešeno ni time što će neko od vas dvoje potencirati na ovoj temi. Bilo bi dobro da makar trenutno – pustite. Jer, sada ne može doći do dogovora. Ne kvarite ono drugo što je lepo između vas. Slobodni – druženja, putovanja, udvaranja. Ukoliko niste završili sa prošlošću – ne brinite, podsetiće vas na sebe.

Posao

Ima mnogo pozitivnih dešavanja vezanih za vaše polje karijere. I vi želite da se pokrenete i ostvarite što više, ali to pokretanje baš i neće ići lagano u ovom periodu. Naime, neke situacije ponavljate, radite stvari na isti način, kao fora menjate a u stvari ne menjate ništa. I to vas koči. Potrebna je dublja promena, a potrebno je i pronaći motivaciju koja baš i nije izražena trenutno kod vas. Ukoliko ste i zakoračili istinski u neke promene – to ide baš sporo. Finansijski segment je povuci – potegni.

Zdravlje

Stariji Lavovi i hronični bolesnici mogu imati učestalije zdravstvene tegobe.

 

DEVICA

Hrana

Nemojte opterećivati želudac i varenje time što ćete jesti konzervirane namirnice, suvu hranu, previše suhomesnatih proizvoda…Prijala bi vam riba, više biljnih vlakana i lagani obroci više puta dnevno.

Ljubav

Ukoliko ste u paru – u nekom ste raskoraku sa partnerom. Ne mora da znači da postoji negativna energija između vas dvoje, jednostavno ovih dana ne funkcionišete na isti način. Vama stoje neka ozbiljna poslovna pitanja kojima morate da se bavite a partner je više okrenut onome što je njemu bitno i kao da vas ne razume. Pokušajte da pronađete više vremena jedno za drugo – ali onog neopterećujućeg vremenskim rokovima i ozbiljnim pitanjima. Slobodne Device – teško da biste vi u ovom periodu mogli započeti kvalitetnu emotivnu priču. Ljubav je obojena ili prošlošću ili blokiranošću, sporošću.

Posao

Poslovni segment je trenutno mesto na kojem ostavljate najveći deo svoje energije i vremena. Vi ste nešto novo pokrenuli, ali ili ste uzeli prevelik zalogaj pa sada pokušavate da se izborite, ili ono što je pokrenuto ide uz mnogo komplikacija i odugovlačenja.  No, energija vam jeste dobra i umete da se izborite sa svim što se postavi pred vas, pa se pripremite da provedete vrlo radno ovu nedelju. Budite organizovani i fokusirani, nije trenutak za propuste i greške jer bi vas oni mogli skupo koštati.

Zdravlje

Intenzivnije tegobe hroničnim bolesnicima i meteoropatama.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venera sa papilotnom

Povezane vesti:


>