Region

Svet

Darko Lazić zbunjen zbog povezivanja sa Katarinom Živković!

Darko Lazić je zbunjen zbog povezivanja sa koleginicom Katarinom Živković! Nije mu jasno od kud on u toj priči! Valjda je sad popularnije uhvatiti se za moje ime jer sam u žiži javnosti, kaže pevač.

Darko Lazić zbunjen zbog povezivanja sa Katarinom Živković! Screenshoot/Instagram
Starleta Tamara Đurić oglasila se za medije i zapretila pevačici Katarini Živković nakon što su je njene komšije negativno komentarisale.


Pevačica Katarina Živković započela je estradni rat sa Tamarom Đurić kada je progovorila o prostitkama koje se kriju iza javnih zanimanja, nakon čega je Đurićeva napravila neviđeni haos.


Poslednja u nizu izjava Tamare Đurić upućenih Katarini Živković bila je ta da će navodno objaviti snimak nje i Darka Lazića i da će se videti šta su njih dvoje radili zajedno u stanu u Zemunu.


Pevačica nije ostala imuna na ove Tamarine reči, pa je na to za "Blic", rekla sledeće:

- Mučenica se toliko prešibala da sve svoje epitete i dela prepisuje drugima. Pošto dvorsku ludu sve manje zovu u separe, rešila je da ponovo zasmejava široke narodne mase. Pa svoje epitete kači drugima - rekla je Katarina.

Ovim povodom oglasio se i Darko Lazić, koji smatra da je trenutno u žiži medijske pažnje i da se zato drugi kače za njegovo ime.

- Stvarno nemam pojma o čemu se tu redi. Ne znam zašto sam ja u toj priči. Katarinu poznajem na "zdravo, zdravo". Nisam nikad u stanu sedeo sa Katarinom Živković. Ne znam oko čega njih dve uopšte ratuju. Valjda je sad popularnije uhvatiti se za moje ime jer sam u žiži javnosti. Bože me sačuvaj - reklao je Lazić zbunjeno za "Blic".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic


>