Region

Svet

Region

Vreme zla epizoda 12: Petar odbija saradnju! (VIDEO)

Serija "Vreme zla" epizoda 12 biće emitovana na RTS-u u subotu 4. juna u 20 časova. Petar odbija saradnju s njima i počinju da ga muče. 

Vreme zla epizoda 12: Petar odbija saradnju! (VIDEO) Foto: Promo
Serija "Vreme zla" epizoda 12:

Bora Pub dolazi kod Milana Nedića, koji mu priča da ga je po hrabrosti zapamtio još u Prvom svetskom ratu. Bora mu ipak govori da nije spreman da prihvati njegov poziv u vladu i traži od njega pomoć za nestalu kćerku. 

Bora se vraća kući, gde zatiče Nemce kako preturaju i Dušanku, koja mu govori da je Nađa uhapšena.
Gestapo nastavlja da isleđuje Bogdana, on ponovo odbija da prizna ko je Stojan Jakšić (Petar). 

Sanja scenu iz LUKS-a, razgovor sa Poljakom Černjahovskim. Dovode ga u ćeliju sa komunistima, a zatim ga ponovo saslušavaju.

Petra dovode u kancelariju sa mapom Sovjetskog saveza i traže mu da oda njihove vojne namere. Islednik mu govori sve detalje koje je (i preko koga) uspeo da sazna o njemu (između ostalog da su ga oni napali u Istanbulu). Petar odbija saradnju s njima i počinju da ga muče. 

Prvo fizički, a potom dovode svedoke. Poslednju dovode Nađu, koju takođe muče pred njim. Nađa se žali da nije mogla da izdrži njihovo mučenje. Petar gubi svest u više navrata, ima snoviđenja.

Bogdan dobija paket kolača. Seća se svog i Mileninog upoznavanja i zajedničkog bolovanja tifusa u valjevskoj bolnici. Govore mu da će da ga premeste u „srpsko odeljenje“ specijalne policije.

Bora se i dalje nada Nađinom povratku, Dušanka ga nagovara da moli Nedića za pomoć.

U flešbekovima vidimo scene u Beču: tri godine ranije, Milenino i Petrovo druženje.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>