Region

Svet

Region

Vreme zla epizoda 11: Petar u gradu sreće Bogdana! (VIDEO)

Serija "Vreme zla" epizoda 11. biće emitovana na RTS-u u subotu 28. maja u 20 časova. Petar u gradu sreće Bogdana. Zajedno kreću ka Avali, gde je Petrovo skrovište.

Vreme zla epizoda 11: Petar u gradu sreće Bogdana! (VIDEO) Foto: Promo





Serija "Vreme zla" epizoda 11:


Bora se poverava Bogdanu, koji je odseo kod njih u Beogradu, da ga je Nedić zvao u vladu.


Bogdan ga oštro osuđuje. Petar primećuje da Nađa prvi put kasni na ugovoreni sastanak. Petar u gradu sreće Bogdana. Zajedno kreću ka Avali, gde je Petrovo skrovište. Petar priznaje Bogdanu da su njegovi ljudi pucali u njega.


Nemci otkrivaju Petrovo skrovište, upadaju u kuću i hapse Petra i Bogdana, a Rahelu ubijaju. Bogdana ispituju u Gestapou. Bogdan odoleva svim udarcima, što iznenađuje islednike, koji nikada nisu imali takav slučaj. Traže od njega da im oda komunističke obaveštajne veze, on ne popušta i pored teškog mučenja.






Bora Pub se svađa sa Dušankom zbog Nadeždinog ponašanja jer je načuo glasine da je u vezi sa Nemcem. Pretura Nadeždinu sobu, pronalazi srpsko-nemački rečnik. Nadežda dolazi kod Franca, ona se ponaša uobičajeno, ali on više nije pažljiv kao ranije.

Nakon grubog s..sa, on joj saopštava da su shvatili da ona prenosi poruke. Hapsi je i sprovodi u Glavnjaču. Bora je noću čeka da se vrati.

Borin mlađi sin Dragan mu govori da se po komšiluku odavno priča da je Nađa nemačka kurva.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>