Region

Svet

Viki Miljković zapretila tužbom, a Vidić udario još žešće!

Viki Miljković zapretila tužbom, a Saša Vidić udario još žešće! Pevala si dok nije bilo "Granda" na vašaru i Kupusijadi! Ćuti, Viki, sramoto!

Viki Miljković zapretila tužbom, a Vidić udario još žešće! Screenshoot/Instagram
Saša Vidić žestoko je u svom stilu odgovorio Violeti Viki Miljković, koja je preko svog advokata poručila da će presaviti tabak i pravdu potražiti na sudu.

Povod za tužbu je kreatorov intervju za Kurir u kome je, između ostalog, rekao da pevačici nije dozvoljavao da nosi njegove kreacije osim ako ih ne kupi, kao i da pevačica "smrdi" i da joj se cela kuća oseća na podvarak.

- Viki, draga moja Viki! Smrdiš na podvarak, smrdela ti je i kuća. Ne znam sad da li ti i taj stan smrdi na podvarak. To je pod broj jedan. Broj dva: smrdiš generalno kao tigar zato što ne koristiš dezodorans. To i sama znaš. Pod broj tri: koji integritet ti imaš, pevaljko. Pevala si dok nije bilo "Granda" na vašaru i Kupusijadi! Ćuti, Viki, sramoto! - oštro joj je poručio Vidić.

Kreator je istakao da Viki može slobodno da ga tuži, ali i da joj da sprema kontratužbu.

- Super. Samo neka Viki tuži. Ide tužba, pa će onda kontratužba. Ne znam šta hoće kad ona smrdi? Kako se ne seća haljine koju sam joj pozajmio iz "Zekstre", imam svedoke koji su još živi. Nisam više mogao da prodam tu haljinu koju je nosila od smrada. Ni hemijsko nije moglo da je opere - završio je u svom stilu Vidić.


Podsetimo, Viki je preko svog advokata demantovala sve što je u intervjuu o njoj ispričao kreator:

- Ovim putem demantujem neistinite informacije koje su u mediju Kurir objavljene o meni. Nije istinita informacija koja je navedena u tekstu, a odnosi se na moje nepokretnosti i nepokretnosti moje porodice. Neistinita je i informacija da ja kupujem garderobu sumnjivog porekla i da nosim falsifikate. Takođe, neistinita je i informacija koja se odnosi na moju privatnost. Sve navedene informacije o meni predstavljaju grubu neistinu i duboko mi vređaju ličnost - navela je Viki Miljković u odgovoru.
 

Saša Vidić brutalno o poznatima! Viki neopisivo smrdi!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir


>