Style

Ljubav

Mesečni horoskop za JUN: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Pogledajte šta vam donosi mesečni horoskop za jun 2022. godine kada su u pitanju ljubav, finansije, posao, ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za JUN: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Ovan

LJUBAV

Par meseci unazad Ovnovi su u centru pažnje kada je ljubav u pitanju! Mnoge važne odluke su upravo na vama i vi ste ti koji kontrolišete situaciju što vam jako odgovara.

Od 1. do 7. juna na snazi će biti konjukcija planete ljubavi Venere i planete bunta i promena, Urana u vasem astrološkom polju ličnosti!

Biće ovo poslednja turbulencija u nizu koja mnogim zauzetim Ovnovima može doneti veće promene, želju za prekidom nekih dotrajalih odnosa, ali i veliku reorganizaciju u postojećim vezama! Ulaskom Venere u znak Bika doneće vam preko potrebnu stabilnost i zauzdati vašu divlju prirodu nakon 8. juna.

Izmedju 17. i 21. juna,vladar vašeg znaka Mars iz astrološkog polja doma i intime, doneće iznenadjujuće mirnu i ušuškanu atmosferu između vas i jednog Bika, Vage ili Lava! Bićete neobično vezani za kuću i stalnog partnera! Krajem meseca ćete čak toliko biti opsednuti ugađanjima vašoj ljubavi da vas neće prepoznati.

Slobodni Ovnovi početkom meseca mogli bi na nekom većem okupljanju da upoznaju vrlo ekscentričnu osobu koja će ih već na prvi pogled osvojiti! Ukoliko je reč o Vodoliji, Strelcu ili Škorpiji ne propustite ludu zabavu. Između 16. i 22. juna usporićete tempo i poželećete da se skrasite, dobro razmislite možda ste baš tu osobu dugo čekali!


POSAO I FINANISIJE

Vladar vašeg znaka Mars prećiće u znak emotivnog i laganog Raka. Moguće je da će između 4. i 17. juna vaša ambicija biti slabija nego inače i tokom juna biće vam više do uživamja.

Za vas već početkom juna počinje period blagostanja i ubiranja plodova!

Finansijska situacija je fenomenalna. Tranzit Venere kroz vaše polje zarade i finansija doneće veliki priliv novca, a ukoliko se bavite poslovima vezanim za hedonizam, estetiku i luksuz, biće ovo vaš mesec!

Venera će pojačati i vaše nagone ka trošenju, pa posebno 9. 16. i 19. juna obratite pažnju da ne preterate.

Između 14. i 24. juna lepi aspekti Jupitera iz polja partnerstva i Marsa mogu vam doneti novu dugoočekivanu poslovnu saradnju i uspeh kroz partnerske poslove! Vi ste rođeni lider, ali ovog puta raspodelite snage i uspeh je zagarantovan!BIK

LJUBAV

Mesecima ste bili na velikoj ljubavnoj klackalici. Iako niste dozvolili da većina vidi vaše emotivne nemire, Venera u svojim napetim aspektima ipak je učinila da možda završite neke napete odnose i veze koje ničemu ne služe!

Prošlost vas je dugo proganjala a sa partnerom ste vrteli iste razgovore koji ne vode nikud.

Jun će uslediti kao nagrada ukoliko ste naučili potrebne lekcije i izdržali pritisak. Većina zauzetih Bikova posle 3. juna ulazi u mirniju fazu, od partnera će dobiti mnogo više pažnje i emocija. Oslobodićete se vaše dobro poznate ljubomore.

Lepi aspekti Venere iz vašeg znaka učiniće vas lepšim nego ikad. Bićete kao magnet za suprotan pol, a oko punog Meseca iz vašeg polja seksualnosti između 9. i 11. juna moguć je i fatalan susret sa Blizancima, Jarcem ili Devicom.

Bićete mnogo stabilniji u junu i tačno ćete znati šta želite, a krajem meseca između 21. i 27. moguć je nov ljubavni početak.

Mars iz polja komunikacije učiniće vaše misli romantičnijim i bićete spremni da jasno kažete šta želite.POSAO I FINANSIJE

Bikovi će biti pravi miljenici zvezda u junu.

Venera, vladar njihovog znaka, konačno će doći na svoju pravu poziciju i tranzitom kroz njihov znak doneti im puno pozitivne energije, ali i finansijsku stabilnost i uspeh u svakom poslu koji započnu ovog meseca.

Pun Mesec već između 8. i 11. juna doneće im neočekivamo dobru zaradu i rešavanje nekog duga od pre. Uspeh u svim partnerskim poslovima, vezanim za odnose sa javnošću, ali i ozbiljne institucije.

Mars, planeta ambicije i akcije, iz njihovog polja komunikacije između 13. i 18. doneće mogućnost potpisivamja novog važnog ugovora i napredovanje na poslu.

Uživajte u lepoj junskoj energiji i ukoliko krajem meseca oko 23. juna osetite napore usled pojačanog obima posla, nemojte se brinuti jer će vam upravo ti napori doneti veliki poslovni uspeh.BLIZANCI

LJUBAV

Vaš mesec jun donosi emotivno nešto sporiji tempo što može zvučati pomalo dosadno, ali ipak jedno zanimljivo dešavamje doneće vam potrebnu dinamiku.

Pun mesec izmedju 8. i 10. juna iz vašeg polja odnosa i partnestva zajedno sa Saturnom baciće fokus na vaš emotivni zivot! Eto zanimljivosti i burnih dešavamja izmedju vas i jedne Škorpije, Strelca ili Vodolije. Slobodnim Blizancima u tom periodu vratiće se neko iz prošlosti ili neko ko ne živi blizu.

Vaša preokupacija poslom i površnim poznanstvima može zasmetati partneru pa su početkom meseca moguće razmirice.

Ukoliko prevaziđete energiju punog Meseca i prebolite emotivnu krizu, očekuje vas mirnija atmosfera sa partnerom od sredine meseca.

Venera iz vašeg polja tajni može učiniti da uspešno sakrijete jednu tajnu emociju, samo pazite da vašim površnim shvatanjima ne izgubite nešto zaista vredno!

POSAO I FINANSIJE

U junu će mnogo toga biti na vama pa i velike poslovne odluke. Sunce iz vašeg znaka dovešće vas u centar važnih poslovnih zbivamja i time vam omogućiti napredovamje i lep odnos sa nadređenima.

Oko 11. juna partnerski odnosi i saradnja sa inostranstvom dolaze u prvi plan, a period izmedju 9. i 13. biće idealni za promenu kolektiva ili prekid nepotrebne saradnje.

Mars iz vašeg polja zarade, čitav mesec donosiće vam dobru zaradu i fokus na nova ulaganja! Venerino kretanje učiniće vas pravim magnetom za novac, ali i obazrivijim i štedljivijim nego inače.

Kako jun bude odmicao finansijska situacija biće sve bolja, a oko 23. juna lepa vest i iznenadna ponuda od Vage, Bika ili Raka i veliki poslovni projekat u kom će vaše sposobnosti doći do pravog izražaja.
 

Podignite grudi za par sekundi! (VIDEO)
RAK

LJUBAV

Ljubav vas je u prethodnom periodu opterećivala i kao da ste bili u blokadi da uživate u njoj!

Već početkom juna prelazak Venere u prijateljski znak Bika doneće vam smirenje u emotivnim odnosima, a onima u dužim vezama preko potrebnu ušuškanost i smirenost!

Ukoliko imate nekih nedovršenih razgovora sa partnerom ili nedoumica do sredine juna bilo bi idealno da ih rešite. Mars iz vašeg znaka i astrološkog polja ličnosti pokrenuće vas na akciju i inicijativu. Inače volite da vas vode, ali ovog puta odluke će biti na vama! Recite jasno jednom Lavu, Škorpiji ili Jarcu šta želite i iznenadiće vas pozitivna reakcija.

Slobodni Rakovi biće puni energije i želje za avamturom, a tranzit Venere iz njihovog polja uticaće na učestalost socijalne interakcije što će oko 17. juna dovesti do toga da se ostvari romansa sa nekim koga su smatrali prijateljem. Krajem meseca moguće je da će se ova prijajateljska kombinacija ukoliko se radi o Vodoliji, Ribama ili Biku pretvoriti u veliku ljubav.POSAO I FINANSIJE

Sunce i Merkur će vam do 20. juna donositi tajne poslovne dogovore i moguće upravljanje velikim projektima iz senke.

Pun Mesec iz vašeg polja posla oko 9. juna zaokružiće jedan poslovni projekat velikim priznanjem za vaš trud i tako vam doneti saradnju sa inostranstvom, ali i mogućnost promene poslovnog prostora.

Uz podršku Venere i Marsa vaša finansijska situacija biće mnogo stabilnija u odnosu na pre par meseci.

Venerin tranzit doneće vam mnogo poslovnih sastanaka, ali i često spajanja lepog i korisnog! Saradnja sa bliskim prijateljima se nekad pokaže najboljom opcijom.

Između 15. i 20. juna aspekti Jupitera i Sunca doneće vam važnu saradnju sa Vodoijom ili Škorpijom kao i novu ponudu za timski rad! Prihvatite svaku promenu u junu.LAV

LJUBAV

Dragi Lavovi, čak i vama koji volite teatralnost i akciju dosta je ljubavne drame.

Retrogradna Venera dugo je u vaš ljubavni život unosila turbulenciju, ali i prljav veš iz prošlosti.

Izlaskom iz napetog znaka Ovna i ulaskom u mirnog i stabilnog Bika odahnućete i vi a već oko punog Meseca između 8. i 11. juna vaše polje ljubavi doživeće procvat.

Zauzeti Lavovi dobijaće punu pažnju od partnera, iako će ih mučiti neki tajni nemiri, prijaće im mirnija situacija i stabilnost. Jun će biti idealan i za nove odluke.

Venera iz znaka Bika može im doneti bračne ponude ili početak zajedničkog života.

Slobodni Lavovi oko punog Meseca doživeće jake emocije pri jednom slučajnom susretu. Prihvatite promene a prošlost zaboravite!

Moguće je da će Mars iz polja tajni u vama probuditi neke uspavame emocije prema Ovnu, Strelcu ili Vagi, pa ćete na vrlo suptilan način dobiti šta želite. To vam je i zadatak u junu da smirite svoj temperament i na zaobilazan način pokažete svoje emocije.

U poslednje vreme prevelika direktnost vam se nije isplatila, budite mudri.


POSAO I FINANSIJE

U junu mesecu čuvaćete svoju energiju i praviti samo prave poslovne poteze.

U prethodnom periodu rasipali ste svoju energiju, i vaši planovi zavisili su od drugih!

Pun Mesec iz vašeg polja kreativnosti donće inspiraciju i veliki uspeh svim onim Lavovima koji se bave javnim ili poslom vezanim za nove tehnologije i trgovinu.

Oko 10. juna okušajte sreću jer će pun Mesec mnogima od vas doneti veliki uspeh na lutriji!

Nova saradnja sa nekim iz inostranstva pokazaće se kao pravi potez!

Između 10. i 16. juna svoje velike planove ne otkrivajte svima, a posebno ne zavidnim kolegama! Vaše ideje su izuzetne, pa ste na meti plagijatora.

Venera i Mars tokom čitavog meseca učiniće vas vrlo uspešnim a doneće vam oko 22. juna tajnu poslovnu ponudu od Ribe, Raka ili Ovna. Iako će zahtevati odricanja, prihvatite ovaj projekat!DEVICA


LJUBAV

Buran emotivni period mučio je i neke Device. Vreme razilaženja i završavamje napornih veza je prošlo!

Ulaskom Venere u znak Bika i vaše polje novih početaka i promena, ulazite u znatno mirniju emotivnu fazu. Već oko 3. juna osetićete olakšanje i raskrstićete sa starim emotivnim strahovima.

Pun Mesec iz vašeg astrološkog polja intime i porodice doneće pozitivne promene u vaš svakodnevni život, biće to idealan period da promenite i neke loše navike iz korena.

Izmedju 10. i 13. juna stavićete tačku na neke probleme u vašoj vezi i krenuti u mnogo ozbiljnijem smeru.

Slobodne Device pod uticajem Marsa iz njihovog polja druženja izlaziće i kretaće se više nego inače a oko 19. juna neplanirani izlazak i lepi aspekti planete komunikacije doneće u njihov život šarmantnu Vagu, atraktivnog Lava ili karakternog Jarca.

Kada vam dobri aspekti planeta donesu ljubav onda ona uglavnom ima šanse da traje bez većih turbulencija i promena! Ovo je nešto na šta ste dugo čekali.POSAO I FINANSIJE

Strpljive i vredne Device, dočekaćete jun oslobođene starog poslovnog pritiska.

Do 10. juna imaćete posla više nego inače pa ćete deo posla obavljati i od kuće!

Sredinom meseca kao nagrada sledi više odmaranja a između 13. i 21. juna Merkur i Sunce iz vašeg polja karijere i Jupiter iz vašeg polja novca donose vam povišicu, unapređenje i novu važnu poslovnu priliku preko Blizanaca ili Raka.

Ukoliko se bavite poslovima vezanim za medije, transport ili administraciju uživaćete u lepoj zaradi a novac će dolaziti i iz inostranstva.

Mars će vam doneti pregršt novih kontakata i posebno od 9. juna potrebu za rad u grupi. Uživaćete u timskom radu a nezaposlenim Devicama oko 18. juna smeši se lepa poslovna ponuda preko prijatelja! Neplanirani izlazak biće jako plodonosan! Krećite se što više.

 

Mesečni horoskop za JUN: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astrofon21

Povezane vesti:


>