Style

Ljubav

Oni su pravi mamini sinovi ako je verovati astrologiji!

Oni su pravi mamini sinovi ako je verovati astrologiji i zato bežite od njih! Neki muškarci nikad se do kraja ne mogu otrgnuti od "mamine suknje" i jako se teško osamostaljuju, to naročito važi za ova tri znaka Zodijaka.

Oni su pravi mamini sinovi ako je verovati astrologiji! Svet Plus
Bik

Bik je jedan od horoskopskih znakova koji svoju majku stavlja iznad svih ostalih u svom životu. Čak i ako ima mnogo drugih sjajnih ljudi oko sebe, bik može u potpunosti da veruje i da se prepusti samo svojoj majci. Bik jednostavno zna da uvek može da računa na svoju mamu i da je ona uvek uz njega, bez obzira na sve.


Rak

Rakovi su osetljive duše koje neguju odnos sa svojom majkom sa bilo kojeg mesta na svetu. Bez obzira na to gde su i šta rade, svakodnevni poziv mami jednostavno je neizbežan. Napori da zadrže ovakvu vezu u odrasloj dobi razlog su zašto rakovi imaju tako prisan odnos sa svojim majkama kao nijedan drugi horoskopski znak. Ovakav odnos pun ljubavi i brige Rakovi, takođe žive i sa svojim partnerima. Kad se zabavljaš s takvim dečkom, moraš da budeš svesna da njegova majka zna sve o vašem ljubavnom životu. Oprez!Jarac

Ovaj ambiciozni horoskopski znak ima porodičan karakter i treba mu mnogo poverenja i ljubavi. To je još jedan razlog zašto Jarčevi rade sve kako bi usrećili svoju majku i vratili joj ono što je žrtvovala za njih. Dakle, ako izlazite sa Jarcem, budite spremni da prvo uverite njegovu majku da ste dobri za njeno dete. Ovaj zemljani znak veruje majčinom mišljenju više nego iko drugi. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/nportal.rs


>