Zadruga

Parovi

Gruja ravnodušan prema Ljilji! Evo kako je izgledao njihov susret!

Nikola Grujić Gruja priznao da je emotivno ravnodušan prema Ljilji i da je ona vidno ljuta. Evo kako je izgledao njihov susret!

Gruja ravnodušan prema Ljilji! Evo kako je izgledao njihov susret! Screenshoot/Youtube
U toku je emisija "Pitanja novinara", novinarka je naredno pitanje postavila Nikoli Grujić Gruji.

Je li te bilo sramota da pogledaš suprugu u oči kada ste se sreli? - glasilo je pitanje.

U jednu ruku da, prošlo je sve okej. Očekivao sam da će mi biti teže, bio sam ravnodušan, ne znam da li sam načisto sa emocijama i ovo ono, nisam znao da li je ljuta ona na mene, vidno je razočarana, ljuta je. Nisam video mržnju, vidi se da je povređena, nije načisto sa tim... Preteško mi je bilo da je gledam, ali emotivno sam ravnodušan.

Kada si video njenu tugu, da li si spreman da pričaš sa njom o svemu što je bilo u Zadruzi - postavila je novinarka pitanje.

Ne, video sam da je tužan, ali nije skrhana, nije plakala, nije ni smršala. Najnormalnije žena funkcioniše, ali mržnju nisam osetio - rekao je Gruja.

Da li stvarno misliš da je tvoja žena nagovorila tvoje dete da ti kaže ono u pozivu? - pitala je novinarka.

Ne mislim to više, rekao sam to da više ne smatram, znam da ćerke ne gledaju više rijaliti... - rekao je Gruja.


Mimu si juče nazvao klošarkom, a i dalje je želiš pored sebe - rekla je novinarka.

Da, ne znam šta je tu čudno, kada se ovde priča o porodici i tako dalje. Naravno da ću nazvati kada mesec dana usmeravam nekoga da promeni neke stvari koje su bili ružne... Pokušao sam da neke stvari kod nje promenim da sutra kada mi izađemo mogu da kažem da se zbog mene promenila, da ja mogu da sutra kada bude drugi rođendan moje ćerke da ona bude na mom rođendanu, treba da je ponosno predstavim, a ne da pravi neke scene i pokazuje agresiju, ne znam... - rekao je pevač.

On je nakon žurke rekao da će da pije alkohol, a pije lekove, kaže meni da je prošlo 24 sata, a meni prebacuje za alkohol - branila se Mimas.Mislim da posle onoga sinoć neće moći da se približi mojoj deci - dodao je Gruja.

On meni zamera sve, odmah pravi neke pogleda kada sam pričala sa Ša, neko se obrati, on odmah gleda i počinje raspravu. On ne vidi šta se dešava, ja pitam Karića da li ima nekoga u pušionici, on kaže da ima, ja posle pitam Aleks, ona kaže ima jedna, onda me Gruja napadne jer misli da sam ja od Dejana tražila cigaretu. Ja sam u šoku - pričala je Mimas.

Ja ne želim da pričam o problemima između nas - dodao je on.

Kada se desio taj poziv, rekao je da ne želi komunikaciju zbog dece, ja sam rekla okej. Posle mi kaže da ga ne zanima ko će šta da kaže. Ja mu kažem da treba da poštuje to zbog dece - raskrinkavala je Mimas.


Bolje ćuti da ja ne bih razvezao jezik - šapnuo je pevač svojoj ljubavnici.

Mima, čime on tebe može da ukanali? - pitala je novinarka.

Ja neću da me ucenjuje - rekla je Šarčeva.
  


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>