Zadruga

Parovi

Marija Kulić: Ja se zgražavam Miljaninim ponašanjem!

Iz sezone u sezonu ja se zgražavam Miljaninim ponašanjem, više ne znam ni za produkciju šta da kažem... Što oni nju zovu toliko tamo?! - zapitala se Marija Kulić.

Marija Kulić: Ja se zgražavam Miljaninim ponašanjem! Screenshoot/Instagram




Miljana Kulić otkad je ušla ponovo u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' stvara glavobolju i zadrugarima u Beloj kući, ali i majci Mariji Kulić koja priznaje da više ne zna kako da smiri Miljanu, kao i da je ona glavni krivac što su članovi porodice pod stresom i oboleli.

- Tijana se polako oporavlja, sporo je to, sve je boli još uvek. Bila je na kontroli, lekari kažu da lečenje ide po planu. Ja nisam dobro, jako sam se razočarala u ovaj rijaliti, u Miljanu, u apsolutno sve. Ona mene nikada nije slušala, ne znam šta više da radim. Bila sam najveći protivnik da ona uđe u ovu sezonu rijalitija, verujte mi, ja jesam za rijaliti, ona nije. Znam svoje kvalitete, svesna sam šta mogu, a šta ne mogu. Ona ide tamo svake sezone da se sve više blamira.


Marija kaže da je pokušala da je zaustavi da uđe u rijaliti, ali nije uspela u tome.


- Sve sam pokušala, ne vredi. Pa ja sam bila i kod njene doktorke, zamolila sam je da da napiše da Miljana nije psihički spremna da uđe u "Zadrugu" i da ne može da bude učesnik rijalitija. Šta meni preostaje, jedino da je zavežem za stolicu, a ni to ne mogu. Ona bi sa sve stolicom otišla. Bog neka mi oprosti, koliko mi je bilo teško što je boli i što je polomila nogu, toliko mi je blo drago jer sam verovala da će da odustane od "Zadruge" i da bude kući. Ona je meni taj dan, sa polomljenom nogom rekla: " Ma ja sam potpisala ugovor, ne dolazi u obzir da odustanem, moram da idem..."


Miljanina majka Marija Kulić otkriva da li bi se ponovo žrtvovala zarad ćerke i ušla u rijaliti.







- Ne mogu ja nju ni da smirim ni da zaustavim, vi znate da ona mene ništa ne sluša. Da uđem tamo, ja ću samo još više da se nerviram i sekiram. Dok sam bila sa njom, ona me ni tada nije slušala. Bila sam striktno protiv toga da ona uđe u rijaliti, ne znam ni zašto je više zovu. Iz sezone u sezonu ja se zgražavam njenim ponašanjem, više ne znam ni za produkciju šta da kažem... Što oni nju zovu toliko tamo?! Čula sam da se već dogovara za sledeću sezonu. Ona je toliko odvojena od nas i od deteta. Željko je moja lutkica, čuvaću ga uvek. On mi je ulepšao život, jedino joj hvala na tome što mi je njega podarila, to je jedino dobro što je ona uradila.


Za sam kraj, Marija je prokomentarisala ono što je najviše boli, a to je odnos Miljane, Lazara Čolića Zole i Nenada Macanovića Bebice.

- Da vam kažem nešto iskreno, to me uopšte ne zanima. Da li će se pomiriti sa ovim, ni to me više ne zanima. Mislim da se neće pomiriti posle rijalitija i da od toga nema ništa jer je i on sam rekao da neće. Šta ja da vam komentarišem, neću njeno ponašanje da komentarišem. Ljudi, ona nije za rijaliti!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika/Kurir

Povezane vesti:


>