Region

Svet

Milan Stanković i Rada Manojlović još uvek se viđaju u tajnosti!

Milan Stanković i Rada Manojlović još uvek se viđaju u tajnosti ali i to će se uskoro promeniti. Verovatno će uskoro otpočeti zajednički život.

Milan Stanković i Rada Manojlović još uvek se viđaju u tajnosti! Screenshoot/Instagram
Već neko vreme šuška se da su Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo zajedno, međutim, sada je za to, kako pišu domaći mediji, stigla potvrda.

Naime, dva meseca od kada je raskinula šestogodišnju vezu sa Harisom, Rada se vratila Milanu.

- Iako je pre 10 godina raskinula sa Milanom Rada je sa njim bila bliska sve to vreme. Sve češće svađe i nesuglasice sa Harisom dovele su je do toga da se zapita da li je on pravi muškarac za nju. Rada je sve češće počela da se čuje sa Milanom. Zajedno su počeli da obilaze manastire i Rada je shvatila da je uz Milana mnogo spokojnija i srećnija jer imaju isti pogled na budućnost - kaže izvor za "Star", a prenosi Story magazin.

- Shvatila je da treba da ostavi Harisa, koji je postao sve sebičniji - započinje izvor.

Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo su zajedno, ali su ovoga puta odlučili da o svojoj romansi ćute.


- Pre dve nedelje zajedno su posetili jednu crkvu u Beogradu, tamo su popričali sa sveštenikom koji im je dao blagoslov. Posle njihovog tajnog pomirenja Rada je istinu rekla samo sestri i svom ocu. Tata joj se mnogo obradovao, on je uvek pričao kako je Milan pošten dečko i kako bi voleo da se Rada uda za njega - kaže izvor i dodaje:

- Harisa nikada nije prihvatao i doživljavao kao budućeg zeta. Nije mu se dopadalo to što je odbijao da dođe kod njega u Četereže i što su se njegovi roditelji stalno mešali u njihovu vezu, kao da im Rada nije dovoljno dobra - dodaje izvor.

Milan i Rada još uvek se viđaju u tajnosti, ali i to će se uskoro promeniti. Kako izvor kaže, verovatno će uskoro otpočeti zajednički život.

Oglasila se i rada koja je navode demantovala:

- Nije istina, naravno, ali moram odati priznanje autoru, jedna od jačih sapunica i zapleta, kakva crna "Kasandra". Smejem se ceo dan - prokomentarisala je Rada za Pink.rs i time stavila tačku na nagađanja.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Star/Stori


>