Region

Svet

Konstrakta u finalu Pesme Evrovizije! (VIDEO)

Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta plasirala se u finale "Pesme Evrovizije" u Torinu. Poslednja je proglašena Srbija, što ne znači ništa, osim gubljenja živaca, pošto su svi finalisti proglašeni nasumičnim redosledom koji nema veze sa plasmanom. 

Konstrakta u finalu Pesme Evrovizije! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




U finale su se, prema odluci žirija i publike, plasirali predstavnici Belgije, Češke, Azerbejdžan, Poljske, Finske, Estonije, Australije, Švedske, Rumunije.

Poslednja je proglašena Srbija, što ne znači ništa, osim gubljenja živaca, pošto su svi finalisti proglašeni nasumičnim redosledom koji nema veze sa plasmanom. 


Umetnica Ana Đurić Konstrakta je u prvoj izjavi koju je dala nakon što je večeras osvojila Evropu i plasirala se u finale, otkrila kako se oseća i šta publika može da očekuje u subotu od nje.






- Idemo dalje, ovde nema odmora izgleda - rekla je Konstrakta.

Na konstataciju da se u Srbiji slavilo i pre no što je proglašeno kojih 10 zemalja se plasiralo u finale, Konstrakta odgovara:

- Pre glasanja pušten vatromet? Super, ja to nisam znala. Zahvalni smo za podršku koju smo dobili.






Iako ne može da bira, Konstrakta je otkrila da članovi njene ekipe priželjkuju da u finalnoj noći nastupaju u drugom delu večeri, a za to postoji i razlog.

- To nećemo moći da biramo s obzirom na to da smo poslednji, ono što nam preostane u tom delu ćemo nastupiti. Što nam daju, ali vidim da svi viču da to bude drugi deo večeri - kao to drugo bi bilo bolje. Zaista se i večeras u drugom delu večeri napravila dobra žurka u samoj areni. Dakle, kako vreme odmiče ljudi se opuštaju - kaže Konstrakta.







Otkrila je i da li ima favorite:

- Vrlo smo pristrasni, navijamo za ljude s kojima se družimo, a to su prvi ovi Ex Yu, ali mi smo jedini ostali. Naravno imamo i drugih prijatelja. S nama je u hotelu i Australijanac tako da smo se s njim baš zbližili i jako je fin dečko - kaže umetnica i dodaje:

- Zaista jesmo zahvalni za svu podršku i nekako se sve ovo pretvorilo u neki lep događaj koji nas je možda i skrenuo s nekih stavri. U subotu izvodimo istu pesmu. Ono što je takođe interesantno jeste da ovde među izvođačima postoji jedna lepa podrška - kaže Konstrakta.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/RTS

Povezane vesti:


>