Zadruga

Parovi

Miljana Kulić smatra da je imala posla sa ozbiljnim psihopatom!

Kaže da je bila na korak od venčanja, ali se dogodio Lazar Čolić Zola. Sada Miljana Kulić smatra da je imala posla sa ozbiljnim psihopatom!

Miljana Kulić smatra da je imala posla sa ozbiljnim psihopatom! Screenshoot/Youtube

Miljana Kulić, Bebica i Zola bili su gosti kod Ognjena Amidžića pa su otkrili detalje ljubavnog trougla!


Sinoć je bilo turbulentno kod Ognjena Amidžića, gosti su bili jedni od najpopularnijih zadrugara i čuveni ljubavni trougao Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica i Lazar Čolić Zola. Kulićeva je otkrila sve detalje veze sa Bebicom, kao i da su bili na korak do venčanja, ali zbog Zole je sve stopirano.


- Bio je plan da se Bebica i ja venčamo, ali dogodio se Zola - započela je Miljana.


- Slučajno sam se pojavio, Veliki Šef me bacio iz helikoptera. Dugo smo bili zajedno, krenuli opet da se družimo i cirkus kolorado. Ježim se kad je pogledam. Nije mi dobro, ima nešto u sebi, ne znam šta se dešava - istakao je Zola.


- On drži do sebe, ne znam šta se dešava, sad kao neće da uđe u vezu. Napolju mi se svideo Bebica, ali to je bilo napolju, unutra je unutra. Očekivala sam Darka Lazića kao specijalnog gosta, ali ništa od tebe - kaže Miljana Kulić.

 

 

- Kad sam ugledala Zolu vratile su mi se sve stare emocije. Nije mi žao Bebice, žao mi je sebe jer imam posla sa ozbiljnom psihopatom koja ne ceni ni svoju porodicu sa kojom sam imala problema. Ja sam ga ostavila pa kud koji mili moji - ističe Miljana.

- Patim, to se i vidi. Mi smo se upoznali u stanu kod zeta, spontano i ja sam se zaljubio. Miljana je više vršila pritisak na mene nego ja na nju - istakao je Bebica.

- Bilo nekad, bilo ne ponovilo se - dodala je Milajna. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>