Zadruga

Parovi

Huso Mujić otkrio da li je Dejan promenio veru pa optužio Biljanu!

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić otkrio da li je Dejan Dragojević promenio veru pa optužio njegovu majku Biljanu da se bavi vradžbinama!

Huso Mujić otkrio da li je Dejan promenio veru pa optužio Biljanu! Screenshoot/Instagram




Huso Mujić, bez dlake na jeziku, komentarisao je ćerku Dalilu, njenog bivšeg Dejana, i šokirao navodima o Dejanovoj majci, Biljani Dragojević.


Bivši supružnici Dalila i Dejan Dragojević prošle noći izneli su sav prljav veš iz njihovog braka.

 Dalilin otac, Huso Mujić, ne skriva koliko mu je teško da gleda ružne scene iz rijalitija.

- Teško mi je, nije mi zgodno kad se svađaju, ali pola tih stvari nije tačno. Svašta je izrečeno... To da nema kuću da se vrati, to nema veze s vezom. Znam da je s njima bila sve dobro dok su bili ovde, moje mišljenje o Dejanu je nepromenjeno. Ja ću njega voleti pomirio se s njom ili ne, dečko je bio fin i dan-danas to mislim. To za prodavnicu da mi je pomagao i da mi je kupovao stvari, ne bih ga demantovao, neka bude tako kako on kaže. Ne želim da ga povredim, istina je sve - rekao je Huso, koji je više na Dejanovoj strani nego na ćerkinoj.



- Normalno da jesam! Normalno, što ga dira džabe, bespotrebno dira dečka. To što ga je pitala koje je on vere i šta slavi, to je njegova privatna stvar, ja ne znam ko je i šta je i o čemu se tu radi, ja znam da je on Dejan Dragojević i da je ostao kao Dejan Dragojević, nemam pojma... 

Nije mogao da promeni veru, a da ostane Dejan. Nije to dečko uradio nikada, niti je ime menjao, niti bilo šta slično tome, jedni ga zovu ovako, drugi onako, ali to nije tačno. Nikad se nije izjašnjavao po pitanju vere, ni kao Srbin, ni kao katolik, oni su valjda neki polu Mađari, ljudi slave slavu, slave Đurđevdan, to je njegovo pravo, neka slavi šta hoće. On je dobar čovek, sve ostalo nije bitno i njegova je privatna stvar
- ističe Huso i dodaje kako nije za vezu njegove ćerke i Anđela Rankovića, koji su u poslednje vreme sve bliži.


- Nikada ne bih to podržao! To mi je još gore nego kad je bila sa Carem, i ono je bilo gadno da nema dalje! Ja sam odmah znao da od toga nema ništa, ni od ovoga nema ništa. Čitali smo svi šta kažu njegova majka i ujak, šta ja onda da kažem? Ne podržavam nikada! Anđelo jeste fin dečko, nema veze, ispašta tu, ali ne znam šta radi ona s njom, tu joj je čovek tu s kojim je bila pet godina... Da ona radi nešto u inat njemu, to ne ide tako. 


Drugome kad želiš zlo, nikad ti se ne može dobro vratiti, samo gore, nikako njemu. Ona misli njega sad da ponizi, da sebe digne, ali nema ona tu dobiti. Misli da sve prođe, ali dela ostaju, imala je šansu da se ispravi kad je izašla iz te veze, ja sam joj poslao čestitku za Bajram, da sam znao da će se pomiriti s njim, nikad joj ne bih poslao ništa - kaže Huso Mujić koji optužuje Dejanovu majku da je išla kod vračare.







- Dejanu sam poslao i uvek ću mu slati, to nije nikakva zla namera, ja nisam takav čovek, ne bavim se time, kao njegova majka što se ganja s tim i mojom bivšom ženom, nije ni njegova majka bolja... I ona ganja te tamo neke vračare, gatare, to se javno pričalo da je to radila. Možda je i to uticalo na brak Dejana i Dalile, znaš kako, ako čovek popusti u tome, može da utiče. To postoji! Ja sam čovek vernik, verujem u Boga, ali znam da to postoji i treba se od toga braniti! Ali nije dobro i onome ko to pravi, teško njemu, mora i njemu to da se vrati, ne može da se nada da joj bude dobro, nema šanse! Ko god da se bavi time nije čist - zaključuje Mujić za Pink.rs.

Podsetimo, i Dalila je sinoć tokom verbalnog i zamalo fizičkog okršaja sa Dejanom govorila da se Biljana bavi vradžbinama.

- Moja mama nije išla kod vračare, tvoja je tamo išla. Lečenje rukjama, znaš i sam šta je tamo bilo, bio si tu - šokirala je Dalila.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>