Zadruga

Parovi

Dalilina rođaka o Dejanu: Sramota me njegove sramote!

Dalilina rođaka progovorila o Dejanu Dragojeviću! Sramota me njegove sramote iskreno. Huso ga je gledao kao svog sina, to je jasno svima.

Dalilina rođaka o Dejanu: Sramota me njegove sramote! Screenshoot/Instagram





Tokom podele budžeta Stefana Karića za crnim stolom došlo do žestokog okršaja bivših supružnika, Dalile i Dejana Dragojevića.


Mesecima su se izbegavali i zaobilazili, a njihov sukob je sada eskalirao. Dejan i Dalila su tokom žestoke rasprave pomenuli mnoge članove porodice, izneli prljav veš iz zajedničkog života, a auditorijum je ostao šokiran na tvrdnje zadrugara.


Dok su zadrugari nemo posmatrali, Dalila i Dejan su grmeli sa argumentima tokom rasprave!

Svakako, ono što sve zanima, jeste, šta njihovi najbliži kažu na novonastalu situaciju.  Dalilina rođaka je otkrila šta sada misli o sestri i bivšem zetu:





- Ma ne znam kako ga nije sramota! Svima nam je bio k'o sin... Gledala sam u lajvu svađu, posle toliko meseci je odlučio da joj se suprotstavi... Šta je čekao do sad, smišljao najbolji scenario? Ne razumem... On je u našoj porodici bio prihvaćen kao najrođeniji. Jeo je i pio kod nas, sve je imao, a sad tako priča. Sramota me njegove sramote iskreno. Huso ga je gledao kao svog sina, to je jasno svima. Dalili sigurno nije svejedno kada on tako priča o njihovom braku.


 Šta god da je uradila, ona je njemu bila dobra dok je trajalo i to treba da poštuje. Ali nema veze, pokazao je svoje pravo lice, nadam se da su narodu sada jasnije neke stvari -
istakla je Dalilina rođaka.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>