Region

Svet

Vidoje Ristović: Ja ću umreti od hrane, pića i cijalisa!

Vidoje Ristović predosetio svoju smrt?! Ja ću umreti od hrane, pića i cijalisa! U poslednje vreme nije vodio računa o svom zdravlju. Svi prijatelji su ga upozoravali da pripazi na sebe!

Vidoje Ristović: Ja ću umreti od hrane, pića i cijalisa! Screenshoot/Youtube




Vidoje Ristović predosetio je svoju smrt, a nedavno se i jednom prijatelju požalio da će uskoro umreti od velike količine hrane, pića i tableta za potenciju, saznaje Kurir Stars od dobro obaveštenog izvora bliskom pokojnom istoričaru umetnosti.


Ristović u poslednje vreme nije vodio računa o svom zdravlju. Svi prijatelji su ga upozoravali da pripazi na sebe, ali on za to nije preterano mario, što se završilo kobno po njega.

- Mi smo ga savetovali da pripazi malo više na sebe. Tokom korone se baš ugojio, ali bio je veliki hedonista - uživao je u dobroj hrani, piću, tompusima. Voleo je i tajlandske masaže, često je to praktikovao s Tajlanđankama. Koliko znam, imao je i koronu, moguće je da su sve to posledice postkovida, da je imao srčane probleme, a da nam nije ništa rekao o tome. Ipak, nije nas slušao, radio je šta je hteo i kako je hteo, i to mu je i došlo glave. Kad su mi javili da je Vidoje preminuo, prošla me je jeza, jer sam se setio jednog od naših poslednjih razgovora. Tada mi je dok smo ručali, odjednom, iz čista mira, rekao: "Ja ću umreti od hrane, pića i 'cijalisa'!" Kao da je nešto predosetio. Strašno - ispričao je izvor.






Podsetimo, kako je naveo izvor, Vidoje se osećao dobro tokom subote i nije se žalio ni na kakve tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.



Nakon što je izgovorio reči: "Nije mi dobro!", odmah je izgubio svest i ubrzo preminuo. Iza ponoći je Hitna pomoć primila poziv ženske osobe koja je rekla da muškarac ne diše već pola sata. Kad su došli, lekari nisu ni pokušali reanimaciju, jer je Vidoje već bio mrtav.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>