Region

Svet

Damir Okanović o Draku Laziću: Kakva je to presuda? Šta je sa nama?

Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović pomenuo je pevača Darka Lazića, pa postavio pitanje, kakva je to presuda? Šta je sa nama?

Damir Okanović o Draku Laziću: Kakva je to presuda? Šta je sa nama? Screenshoot/Youtube/Instagram





Čini se da je na srpskim putevima sve više saobraćajnih nezgoda. Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović kaže da ono što je kod nas postalo normalno, zapravo nije normalno, i da to moramo da osvestimo, a osvrnuo se i na pevača Darka Lazića.


Ističe da represivni režim mora biti stroži, a da su naši sudovi, čak i u ekstremnim slučajevima, blagi.


- Vratimo se na gospodina Darka Lazića! Kakvu poruku šalje sud kada ima mogućnost da izrekne strogu kaznu, a izrekne mu novčanu?! Bez ljutnje, ali gospodin Lazić tih 200.000 dinara kazne može da zaradi jako brzo, što je za prosečnog građanina teška misija. 





Čime se sudija vodio kada mu je izrekao takvu presudu?! Da li je shvatio da šalje poruku milionima građana Srbije da mogu godinama da se ponašaju nebezbedno, da krše propise i da praktično neće snositi posledice
– kaže Okanović za Pink.

Podsetimo, Darko Lazić je zbog niza saobraćajnih prekršaja bio priveden i izrečena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu od 200.000 dinara, zabrana upravljanja motornim vozilom na godinu dana i 10.000 dinara za prekoračenje brzine, a iako je bio pozitivan na testu za narkotike, pevač tvrdi da te noći nije konzumirao nedozvoljene supstance.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>