Region

Svet

Ana Đurić Konstrakta najavila promene u nastupu!

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta najavila promene u nastupu! To smo sugerisali producentima festivala, kaže ona.

Ana Đurić Konstrakta najavila promene u nastupu! Screenshoot/Instagram




Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta nedavno je otputovala u Torino gde će 12. maja nastupiti na Evroviziji, a sada se iz Italije prvi put oglasila.


Konstrakta ističe da nema tremu i da jedva čeka da nastupi u drugoj polufinalnoj večeri.


- Prvi utisci su odlični. Scena je velika i jedva čekam da se ispuni publikom - poručila je Konstrakta, a onda je otkrila da li se javlja trema zbog najbitnijeg nastupa u karijeri.

- Treme nema, možda malo na početku one pozitivne, ali već nakon prvog puta na probi sve se zaboravi. Razmišljam samo o tome da sve otpevam i uradim po planu - rekla je Ana, pa dodala:


 Italija je divna. Od obaveza nemamo puno vremena da razgledamo grad, ali ono što smo uspeli da vidimo je baš onako kako smo i očekivali - puno sjajne arhitekture i divnih ljudi - rekla je pevačica za Alo.


 Sada nas čeka druga proba i to će biti još jedna prilika da usavršimo neke detalje sa prve probe i promenimo pojedinosti koje smo sugerisali producentima festivala - dodala je Konstrakta, a onda apelovala na publiku da glasa za nju i dovede Evrosong u Srbiju.

- Gledajte nas 12. maja od 21 h na RTS-u i navijajte - rekla je Konstrakta.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>