Region

Svet

Kija Kockar slupala auto, načinjena velika šteta!

Kija Kockar slupala auto, načinjena velika šteta! Shvatila sam da moram da vozim opreznije, očigledno je umor učinio svoje, kaže pevačica.

Kija Kockar slupala auto, načinjena velika šteta! Screenshoot/Instagram
Kristina Kija Kockar imala je saobraćajnu nezgodu. Kija se, naime, iako nije želela da otkriva detalje, odmah oglasila i rekla da je dobro i da nema povređenih.


- Shvatila sam da moram da vozim opreznije, očigledno je umor učinio svoje. Materijalna šteta na kolima je velika, ali je važno da sam dobro i da nema povređenih - rekla je Kija, prenosi Informer.

Kija se, nedavno osvrnula na aktuelnu situaciju u kojoj se trenutno nalazi Darko Lazić koji je pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci vozio auto, pa priznala da je i ona vozila nakon što je popila, zbog čega je platila kaznu.

- U svakom slučaju, na tužilaštvu je sve. Svi mi odgovaramo za svoje postupke, evo ja sam se naplaćala kazni i kazni. Ništa strašno, ali sam se naučila. 


"Zaboli me duša kad moram to da platim, ali nauči se. Dve za brzinu sam imala po 10 hiljada dinara i dve za blagu alkoholisanost, to je 15-ak hiljada dinara. Kad god je neki duži put ne idem u alkoholisanom stanju, a ovo je bilo bukvalno iza moje zgrade i platila sam kaznu. Vrlo pazim i odgovaram" - priznala je Kija Kockar.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer


>