Region

Svet

Zoran Marjanović stigao u Palatu pravde i mnoge iznenadio stajlingom!

Zoran Marjanović stigao je u Palatu pravde u društvu advokata i mnoge iznenadio stajlingom! Danas se nastavlja suđenje za ubistvo Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči.

Zoran Marjanović stigao u Palatu pravde i mnoge iznenadio stajlingom! Screenshoot/Instagram





U Višem sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu Marjanović na nasipu Crvenka u Borči.

Zoran Marjanović stigao je u sud nešto pre 10 sati u pratnji advokata. Za suđenje je obukao crnu košulju sa printom listića, iako su svi, zbog smrti majke, očekivali da potpuno dođe u crnini.


Podsetimo, predsednik sudijskog veća sudija Jelena Škulić na prethodnom ročištu zatražila je da joj se dostave fotografije optuženog, koje su snimili foto-reporteri u noći nestanka pevačice.

Očekuje se da bi danas i branioci mogli da u svetlu ovih novih okolnosti, takođe predlože izvođenje još nekih dokaznih radnji, pa i moguće nove svedoke.







Na prethodnom ročištu završeno je sa izvođenjem dokaza, koje je predložilo tužilaštvo, kao i Marjanovićevi advokati. Mnogi su očekivali da je tako ovaj sudski proces priveden kraju i da će biti zakazane završne reči. Ipak, to se nije dogodilo, već je predlog sudije Škulić doneo nastavak ovog višegodišnjeg sudskog postupka.

Marjanović na suđenja dolazi sa slobode, jer mu je pritvor ukinut pre izvesnog vremena, kada je nadležno krivično veće utvrdilo da na postoje razlozi za njegovo pritvaranje posebno kada se uzmu u obzir dokazi protiv optuženog, sa kojima je tužilaštvo raspolagalo u tom trenutku.






Nakon današnjeg ročišta, trebalo bi da bude zakazano iznošenje završnih reči, a zatim i presuda. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>