Region

Svet

Konstrakta nosi uniformu zbog koje gore društvene mreže!

Konstrakta nosi uniformu zbog koje gore društvene mreže! Pogledajte šta piše na beloj uniformi medicinske sestre...

Konstrakta nosi uniformu zbog koje gore društvene mreže! Screenshoot/Instagram
Konstrakta je u ponedeljak održala prvu probu u Torinu, gde će pesmom "In corpore sano" predstavljati Srbiju na predstojećoj Evroviziji, a posebnu pažnju privukao je  jedan detalj na čuvenoj uniformi u kojoj će Ana održati nastup.

Naime, zbog jedno detalja na čuvenoj Konstraktinoj uniformi mreže su preplavljene, a komentari se usijali zbog reči koja je izvezena.

Društvene mreže bruje o tome da na beloj uniformi medicinske sestre piše "je**ga".

Konstraktin nastup je precizno, do najsitnijeg detalja osmišljen i tematski prati pesmu, a umetnica sa sobom ima sto, stolicu, lavor, sapun i peškire kao rekvizit, dok je oko nje hor u crnim odorama.


 Kakva kraljica - glasio je jedan od komentara.


Drugi su pak psovku "j***ga" povezali sa rečenicom iz njene pesme "a šta ćemo sad" i trenutak kada ona na bini na kraju pesme slegne ramenima, te naveli da je to drugi način da se ta rečenica kaže i opiše pomenuti momenat.


Novina ove godine je da novinari nisu prisutni na pres-konferencijama, ali za Konstraktu su stizala onlajn pitanja iz celog sveta. Zanimljiva, ali i još zanimljiviji odgovori.

„Pa, bilo je jedno pitanje, ako bi se desilo da Srbija pobedi, u kom gradu u Srbiji bi trebalo da bude Evrovizija? A to je teško pitanje, jer su nam svi gradovi lepi, pa sam se ja na kraju setila sela moje babe, Glibovca. To je bilo zanimljivo, a uglavnom se tiču pitanja kose Megan Markl i zašto ja perem ruke“, dodaje naša predstavnica na Evrosongu.

Konstrakta je dobila nadimak Godstrakta ili Bogstrakta, ali uporedili su je i sa Lori Anderson.

„Pa, hvala, to je stvarno kompliment. Šta da kažem. Zadovoljna sam“, priznaje Ana Đurić.

Pre nego što su ušli u arenu, Konstrakta se požalila da joj jako lupa srce. Optužila je kafu za to, ali na kraju priznaje da je imala jako veliku tremu, prenosi RTS.

„Istina je da sam se malo uzentala od svega. Ali dobro je, mislim da je dobro da se odradi ta trema na početku. Ja sam i za Pesmu za Evroviziju na prvoj probi bila van sebe. Mislim da se u onoj bubici čulo kako lupa moje srce. Koje kuca, samo kuca!“, istakla je predstavnica Srbije. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf

Povezane vesti:


>