Region

Svet

Nova domaća serija Nemirni! Sprega države, tajne službe i kriminala!

Nova domaća serija "Nemirni"! Sprega države, tajne službe i kriminala! Glavnu ulogu igraće Nikolina Friganović Jelisavac, glumica iz Banjaluke koju smo gledali u filmu "Dara iz Jasenovca" i serijama "Senke nad Balkanom", "Kosti", "Branilac" i "Pevačica".

Nova domaća serija Nemirni! Sprega države, tajne službe i kriminala! Screenshoot/Instagram

Među pet najbolje ocenjenih našao se "Jedini izlaz", desetodelni triler koji je nastao od istoimenog filma u režiji Darka Nikolića. Osim što je prvi put kod nas u fokusu napetog psihološkog trilera bila glavna junakinja, Ana Kolar, koju je igrala Anđelka Prpić, "Jedini izlaz" bila je prva srpska autentična hičkokovska triler serija koja nas je držala u neizvesnosti do kraja.

Posle dugih priprema reditelj Darko Nikolić spreman je da ponovo vikne "akcija". Kako "TV novosti" saznaju, za 12. maj zakazan je početak snimanja nove domaće serije "Nemirni" u njegovoj režiji, a po scenariju Danice Nikolić. Dok je "Jedini izlaz" bio psihološki triler u kome smo pratili stanje glavne junakinje kroz razne okolnosti, "Nemirni" su krimi-triler u kom se naizgled nespojive stvari spajaju uz pucanje, krv i veliki broj ubistava.


Kao i u "Jedinom izlazu", u centru pažnje biće junakinja Mirna, dok sam naziv "Nemirni" odaje stanje većine likova. Glavnu ulogu igraće Nikolina Friganović Jelisavac, glumica iz Banjaluke koju smo gledali u filmu "Dara iz Jasenovca" i serijama "Senke nad Balkanom", "Kosti", "Branilac" i "Pevačica".

Inspektorka Mirna Paligorić istražuje ubistvo medicinskog stažiste Mladena Voinovića, čiji su posmrtni ostaci iskopani na beogradskom gradilištu. Glavni osumnjičeni za ubistvo je Vukašin Banović, Mladenov mentor sa Instituta za sudsku medicinu, koji je nestao čim je otkriven leš. Policija kreće u potragu za Vukašinom.


Tokom istrage, policijska inspektorka Mirna, progonjena sopstvenim nemirom, igrom slučaja razotkriva spregu države, tajne službe i kriminala. "Sistem spojenih sudova" dovodi do neočekivanih i otrežnjujućih obrta. Ono što je na površini dobija potpuno drugačiji izgled kada se izmakne jedna kockica, što sve aktere priče ostavlja nemirnim.

Kako saznajemo, glavna muška uloga poverena je Gordanu Kičiću koji tumači Momčila. On je Vukašinov brat, koga igra Strahinja Blažić. Momčilovu i Vukašinovu majku Svetlanu glumiće Anica Dobra. Ranije je u intervjuu za "TV novosti" Boris Pingović otkrio da će igrati inspektora Ubiparića.

U seriji "Nemirni" igraju i zvezde filma i serije "Jedini izlaz" Ljubomir Bandović, Janko Popović Volarić, Radoslav Milenković, Jelena Stupljanin i Aleksandra Janković, kao i Nebojša Dugalić, Gorica Popović, Izudin Bajrović, Dejan Aćimović, Milan Čučilović, Vaja Dujović, Denis Murić, Maja Lukić, Igor Benčina, Marko Gvero, Marinko Prga i mnogi drugi.Očekuje nas 12 uzbudljivih epizoda u produkciji From No Connection i "Telekoma Srbije". Snimanje bi trebalo da traje do polovine septembra, a najviše kadrova biće zabeleženo u Beogradu, a među lokacijama za snimanje biće i Novi Sad, Deliblatska peščara i Avala.

 Seriju "Nemirni" gledaćemo tokom 2023. na Superstar TV i još jednom kanalu sa nacionalnom frekvencijom.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u  

Viber

Izvor: svetplus.com/Tv Novosti


>