Region

Svet

Kristina Radenković biće deo srpske delegacije na Pesmi Evrovizije!

Voditeljka Kristina Radenković biće deo srpske delegacije na Pesmi Evrovizije u Torinu. Kristina, koja iza sebe ima veliko televizijsko iskustvo!

Kristina Radenković biće deo srpske delegacije na Pesmi Evrovizije! Screenshoot/Instagram
Predstavnica Srbije na predstojećoj Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, i delegacija naše zemlje doputovali su juče u Torino.

Kako je javio RTS, s Anom će se na evrovizijskoj sceni naći Milovan Bošković, Kosta Đuraković, Jovan Antić i Maja Ranđić, a iz privatnih razloga, jedna od članica hora naše ovogodišnje predstavnice morala je da otkaže učešće na festivalu.


Zbog toga je brzim reagovanjem odlučeno da će dugogodišnja televizijska voditeljka i glumica Kristina Radenković biti deo srpskog evrovizijskog tima.

Kristina, koja iza sebe ima veliko televizijsko iskustvo i voditeljka je kvizova "Slagalica" i "Stigni me ako znaš", bila je voditeljka i u grin rumu na festivalu Pesma za Evroviziju 22.

Kristina je, inače, u jednom intervjuu otkrila da je fan Ane Đurić Konstrakte i da veruje da će naša predstavnica odlično proći na Evroviziji.


Konstrakti predviđam visok plasman, njen sam fan i neizmerno mi je drago što ima priliku da sebe i svoju umetnost predstavi Evropi — rekla je voditeljka za Danas.

Inače, Evrovizija zvanično počinje 10. maja, kada će se održati prvo polufinalno veče. Konstrakta nastupa druge polufinalne večeri, 12. maja, a veliko finale zakazano je za 14. maj.

Ovo će biti 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije, a održava se u Italiji.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>