Zadruga

Parovi

Emina Mujić očajna zbog pomirenja Dalile i Cara! (VIDEO)

Dalila Dragojević prethodnih dana ponovo je dospela u žižu javnosti zbog njenog odnosa sa Anđelom Rankovićem.. Sada je Emina Mujić očajna zbog pomirenja Dalile i Cara!

Emina Mujić očajna zbog pomirenja Dalile i Cara! (VIDEO) Screenshoot/Youtube/Facebook
Na iznenađenje svih zadrugara, ali gledalaca, Dalila je priznala da joj druženje sa Rankovićem prija, te da uz njega vrlo lako zaboravlja na probleme i ljubav sa Filipom Carem. Međutim, u ranim jutarnjim satima došlo je do velikog preokreta, te je Dalila završila kod Cara u krevetu, zbog čega više nikome nije jasno šta se zapravo dešava sa njom. 


Emina Mujić, nije krila da ni sama ne zna šta bi prokomentarisala, te da prvo želi da vidi kako se njena ćerka ponaša nakon svega što joj se desilo prethodnih dana. 


- Što se tiče pomirenja, videćemo šta će biti, nadam se da od toga nema ništa! Mogu dati komentar tek kada vidim Dalilu kako se oseća i kako se obraćaju jedno drugom, odnosno kako će i šta biti i pričati sa Anđelom - priča Ermina za Republika i dodaje:


- Eto, to toliko za sad, jer ne mogu lupati ništa napamet ... Naravno da mi nije bilo sve jedno ono jutros, ali ništa se strašno nije desilo! Anđelo je super momak i on je momak sa Zvezdare, a to se i vidi po njemu i njegovom ponašanju! To su momci Beograda! Šta reći, sve najbolje o Anđelu pa bio on sa Dalilom ili ne. To je moje mišljenje i sve su ih uzdrmali dole u Zadruzi Dalila i Anđelo, pucaju od ljubomore sa svih strana i to se očito vidi! 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>