Zadruga

Parovi

Karić priznao da nema više snage da bude uz Mensura! (VIDEO)

Stefan Karić priznao da nema više snage da bude uz Mensura! Sasuo mu je istinu u lice, Ajdarpašić zanemeo, a Milica Veselinović završila u suzama...

Karić priznao da nema više snage da bude uz Mensura! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeU toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem, a sledeće pitanje postavio je Mini Vrbaški:


Da li misliš da je Milica Mensurova karma? - glasilo je pitanje.

Nezgodno pitanje. Mislim da nije karma, mislim da on nju apsolutno zaslužuje i da su stvoreni jedno za drugo. Mislim da im odnos ide na bolje, na žurci su bili posebno zanimljivi, on ja jednoj strani ona na drugoj. Šalu na stranu, mislim da jeste njegova karma, za mnoge stvari koje je uradio - rekla je Mina.

Kariću, rekao si da si 'zamrzeo' Milicu zbog Mensura - naveo je voditelj.


Zbog njega koji sebi to dopušta, ne mogu da kažem zamrzeo ali mi je antipatiučna jer mu sve to radi. Opsovao sam zbog svega što mu radi i budi u njemu. Jeste on kriv, jer sve to dozvoljava ali opet... Mnoge stvari mi smetaju. Pre neki dan se polivala sa Irmom, čupala je a kad je Mensur skočio i kad je počeo da lupa, ona počinje da vrišti i pravi još veći problem nego što je bio. Dok on kipti od besa ona vrišti i pravi haos... Mislim da je najbolje da se on i ja malo odaljimo, jer ne mogu nikome da budem mama ili tata. Izgubio sam živce što se njega tiče, nema mu pomoći... Ovako je najbolje da bude. Za njega ću uvek biti tu ako mu nešto zatreba, ali je generalno bolje ovako - govorio je Stefan Karić.


Jako je ružno ovo što pričaš. Znam šta si rekao, a ne znam šta si mislio. Prema Stefanu imam poštovanja zbog Mensura, ali više nećemo imati kontakt. To veče sam čula da je rekao 'je*em ti mater smrdljivu u pi*ku', tako da je najbolje da nemamo nikakav kontakt. Ne treba da prekineš komunikaciju sa Mensurom zbog mene - govorila je Milica Veselinović.

Nije to zbog tebe, nego tvoj dečko ovde udara glavom o zid zbog tebe - dobacio je Karić.

Dobro, neka bude. Ti biraš kako ćeš da se ponašaš, neću se mešati u njihov odnos niti sam se ikada mešala. Neka me mrzi i vređa, ja sa njim neću imati nikakvu raspravu. Mislim da Mensuru nisam karma - nastavila je Veselinovićeva.


Mensure, šta ti kažeš? - pitao je Milan.

Nemam komentar - odgovorio je Mensur Ajdarpašić.

Stefanu nije dobro zbog stvari koje se dešavaju, čak je i birao reči u tvom trenutku - naveo je Đedović.

Mogao sam da kažem 'je*em ti mater brkatu debelu' ali nisam - dodao je Karić.Sve što mu je rekao, rekao je iz najbolje namere. Njemu vrlo smeta što Mensur radi ovo sebi, znam koliko se nervira kada postoje situacije u kojima on ide sam protiv sebe... Naravno da ljudi koji vole Mensura ne mogu da gledaju to samouništenje i kažu svašta... On je dugo bio jedan od omiljenijih učesnika i dobijao aplauze kada nešto kaže. Ja da sam na Stefanovom mestu, pukao bi mnogo ranije, fitilji bi mi na uši ispadali. Mensur ne želi da čuje bilo šta, ne interesuje ga, on je u fazonu da su svi protiv njega. Ja samo govorim svoje mišljenje i mislim da je Stefanova reakcija potpuno normalna. Meni je sve ovo 'lajt varijanta - govorio je Đedović.

Mnogo mi je teško da kada nekoga volim, vidim sumnju u njegovim očima - dodao je Karić.

Samo želim da kažem ni od koga neću tražiti ništa, neću biti ni gladan ni žedan - dodao je Mensur.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>