Region

Svet

Pevačica isprozivala kolegu: Darko Lazić je ološ!

Pevačica javno isprozivala kolegu, Darko Lazić je ološ, nema ni K od karijere...  Ne mogu da verujem ko sve seda za volan i kome se sve daje vozačka dozvola!

Pevačica isprozivala kolegu: Darko Lazić je ološ! Screenshoot/Instagram




Darko je na auto - putu kod Sava Centra gde je vozio 117 kilometara na sat, a ograničenje bilo 80. Isto tako, pevaču je izmereno i 0,91 promila alkohola, a navodno je bio pozitivan i na droga testu.

Ovim povodom oglasila se i pevačica Saška Karan, koja ja najstrašnije isprozivala Darka na svom Instagram storiju.

"Upravo sam saznala da je priveden Darko Lazić - pijan, drogiran i bez dozvole! Moram reći da si, Darko, ipak jedan ološ i to onaj najveći koji obmanjuje ovaj narod! Prva sam bila uz tebe kada se desila ona nesreća. O čemu se ovde radi? Mnogo si se pro***čio! Nemaš ni k od karijere, a glumiš neku zvezdu! Smiri se i oladi! Ne mogu da verujem ko sve seda za volan i kome se sve daje vozačka dozvola! Da ne zaboravim još jednom, Darko Lazić, ološe jedan!", poručila mu je koleginica.

Podsetimo, Lazić je juče priveden zbog niza prekršaja koje je otkrila saobraćajna policija kada ga je presretač zaustavio. Pevač je priveden juče oko 4 sata ujutru na auto-putu u Novom Beogradu.







Darko je procesuiran zbog prekoračenja brzine, vozio je vozilo 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.


Podvrgnut je droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine. Folk pevač je potom kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana.


Juče tokom celog dana korisnici društvenih mreža pisali su komentare u kojima su od nadležnih zatražili da hitno reaguju i da Lazića osude na zatvorsku kaznu, kako se ne bi desilo da nekog usmrti u saobraćaju s obzirom na to da je više puta uhvaćen u vožnji pod dejstvom alkohola i narkotika.​










Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>