Region

Svet

Darko Lazić je uhapšen, a evo šta kaže Marina Gagić!

Darko Lazić je uhapšen zbog prebrze vožnje i pod dejstvom opijata, a evo šta na sve to ima da kaže njegova bivša verenica Marina Gagić.

Darko Lazić je uhapšen, a evo šta kaže Marina Gagić! Screenshoot/InstagramPevač Darko Lazić priveden je zbog divljačke vožnje, a tom prilikom je utvrđeno da je pozitivan na kokain i da ima alkohol u organizmu.

Lazić je uhvaćen jutros oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu dok je divljao za volanom, a kako prenose mediji, određen mu je pritvor od 48 sati.

Folkerova bivša verenica Marina Gagić oglasila se za medije ovim povodom i kratko poručila:

Nisam upućena i nemam komentar. Ne zanima me to - bila je kratka Marina. Podsetimo se, kada je Darko Lazić 2018. doživeo težak udes, Gagićeva je sve vreme bila uz njega. On je tom prilikom zadobio jezive povrede od kojih se i dan danas oporavlja. Nakon saobraćajne nesreće folker je često isticao da se naučio pameti i da više ne pomišlja da divlja za volanom.

Lazić je tada više od mesec dana bio na intenzivnoj nezi u KBC Zemun, nakon čega je lečenje nastavio u banji. Darko se na sreću oporavio, ali se i sada primećuje da otežano hoda zbog preloma butne kosti, koji je tada imao.

Pevač je saobraćajnu nezgodu doživeo, kako je i sam priznao, pod dejstvom alkohola, a tom prilikom vozio je bez vozačke dozvole koja mu je ranije oduzeta.

Uprkos onome što je doživeo, Darko ne odustaje od brze i nebezbedne vožnje, što po sebe tako i po okolinu.

Pevačeva majka Branka nije obaveštena o ovom događaju:

"Kad je uhapšen? Nisam obaveštena. Ne znam za to, nisam se čula sa njim" - rekla je Branka za medije.Oglasila se i Darkova verenica Barbara Bobak:

- Prošle noći nisam bila sa Darkom, pa ne mogu ništa ni da komentarišem. Kada se budem čula i videla sa njim, kada budemo porazgovarali, moći ću nešto više da vam kažem. Hvala vam na razumevanju!  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>