Region

Svet

Region

Film Zlatni dečko premijerno na RTS-u u subotu!

Film "Zlatni dečko" premijerno na RTS-u u subotu 30 aprila u 21.05! Ovo je priča o tome kuda vas sve može odvesti talenat, ali i priča o drugoj šansi.

Film Zlatni dečko premijerno na RTS-u u subotu! Screenshoot/Instagram
Sa Denisom Murićem u naslovnoj ulozi, film prati mladog, vanserijski talentovanog fudbalera, problematičnog temperamenta koji je meta različitih interesa. 

Žanrovski, može se svrstati u dramu-triler, ali ima i akcionih i ljubavnih elemenata. 

Denis Marković je talentovani fudbaler koji veoma mlad dospeva u sam vrh svetskog fudbala, ali zbog problema sa karakterom ne uspeva da opstane na tom nivou. Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer Čaki pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove reputacije ne uspeva u tome. 

Denis polako zaboravlja na fudbal i koncentriše se na izlaske. Čaki upada u probleme zbog kockanja i primoran je da prebije svoj dug zelenašima Soniju i Džoniju menadžerskim pravima na Denisa.


Soni i Džoni zatiču Denisa u očajnom fizičkom i psihičkom stanju. Pokušavaju da ga dovedu u red, ali Denis odbija bilo kakvu saradnju. U trenutku kad Soni i Džoni razmišljaju da odustanu, iz zatvora izlazi njihov drugar Maki, koji je poznat po svom nezgodnom karakteru. 


Maki postaje Denisov čuvar i stalni pratilac. Njih dvojica od starta ulaze u otvorenu borbu, ali malo po malo, Maki uspeva da dopre do Denisa svojim netradicionalnim metodama.


Denis se vraća u formu i dobija šansu u srpskom prvoligašu. Nakon spektakularne partije u dresu novog kluba ponovo dolazi u centar medijske pažnje. Novi problem se javlja kad zapada za oko iskaljenom menadžeru Omeru, koji ne preza ni od čega da dođe do onoga što želi

U filmu Zlatni dečko okupila se sjajna glumačka ekipa: Denis Murić, Petar Strugar, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Ljubomir Bulajić, Tihomir Stanić, Strahinja Blažić...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/RTS


>