Region

Svet

Ceca Ražnatović: Putin ima i suviše godina za moj ukus!

Na pitanje da li postoji pravi muškarac za nju, Ceca Ražnatović kaže, svi bi Putina! Šalim se, Putin ima i suviše godina za moj ukus! Taj najmanje viđa ženu, nema vremena za ljubavisanje i romantiku.

Ceca Ražnatović: Putin ima i suviše godina za moj ukus! Screenshoot/Instagram
Ekipa emisija ''Premijera Vikend - specijal'' je ovog Vaskrsa nadmašila samu sebe, te praznično izdanje kultne emisije provela u domu najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, koja je evocirala uspomene, prisetila se Vaskrsa sa pokojnim suprugom Željkom i svojih početaka, pa otkrikla nepoznate detalje iz svoga doma.


Prisetila se saradnje sa legendarnom Marinom Tucaković:

Marina je rekla imamo pesmu zvaće se ''Grom'', reko kakav grom, asociralo me na ''Konj''. To je posle bio ogroman hit, gde god odem čuje se ta pesma. Idem Knez Mihajlovom čuje se, ma svugde - priča Ceca.

Nije mi se svidela pesma ''Votka'' i ''Turbulentno'', a posle su to bili veliki hitovi. Moji klinci čuju i kažu ni slučajno da ne izbacujem ''Turbulentno'', to je hit kao vrata. Ja sam neko ko se konsultuje u svemu sa ljudima u koje imam poverenje. Želim da čujem kritiku, ali da ja budem u pravu - istakla je Ceca Ražnatović.


Kada bih malo istumbala repertoar, možda vratim neke pesme kao što je ''Trula višnja'', al ne možeš sve da otpevaš i svima da udovoljiš.

Najskuplja pesma koju sam kupila? Šta znam. Sve su isto koštale, od prvog do poslednjeg momenta sve su isto koštale. Ide ta cena, zavisno od popularnosti kompozitora - ističe Ceca.

Marina Tucaković je svojevremeno istakla da joj je najveća životna želja bila da piše za Cecu.

Ona je davala život tim melodijama svojim tekstovima. Ako joj se dopadne melodija ona od nje napravi čaroliju, da joj smisao. Znala sam da donesem njene tekstove i verovala joj kad piše. Kucale smo u istom ritmu, mnogo mi fali i više ništa nije isto niti će više išta biti isto. To je ogroman hendikep za celu estradu. Ona je od ničega svojim tekstom da napravi čudo - kaže Ceca.Najviše bih volela da sam već odradila još dva Ušća, ali ja nisam neko ko se toliko trudio i pažljivo gradio karijeru da bih sad snimala bilo šta. Ne mogu da pevam pesme koje mi se ne sviđaju, šta da radim. Neke pesme su drugi otpevali, ali i drugi koji su snimili nisu napravili uspeh. Sve je to bez energije i emocije. Ne pada mi na pamet da pevam nešto što mi se ne sviđa da bih samo imala album više - priča Ceca Ražnatović.Osvrnula se na karijeru ćerke Anastasije:

Ona voli sa mnom da se konsultuje, normalno, imam iskustva. Uvek je moja bila poslednja, nikad niko nije mogao da mi nametne nešto što me ne radi. Nema šanse!


Priznala je da li postoji pravi muškarac za nju:

Putin! (smeh) Svi bi mi Putina. Šalim se, taj najmanje viđa ženu, nema vremena za ljubavisanje i romantiku. Dotični muškarac uz svo poštovanje ima i suviše godina za moj ukus, ja bih nešto mlađe i da nema toliko obaveza - priznala je Ceca.

Smatra da Anastasija najbolje živi u u njihovoj kući.

Najbitnije mi je da je srećna, a da li će da se udaje, kako želi. Veljko kaže da Anastasija najbolej živi od nas, sa destinacije na destinaciju. Jedva čekam da odem na njen nastup - priznaje pevačica.


Ja sam Ceca Nacionale, mene svi vole! Ja ne odajem utisam žene od koje se neko plaši, uvek sam gradila imidž narodske žene. Ja pevam narodu. zbog njih i postojim i trajem 35 godina. Uvek sam imala sjajan odnos da snajkom, kad su moja deca srećna ja mogu da budem još bolja i zadovoljnija. Nisam ni ja svoje pitala! - zaključial je Ceca.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>