Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 17. april 2022. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. april 2022. godine na portalu Svet Plus. 

Dnevni horoskop za 17. april 2022. godine! Svet Plus




♈Ovan

POSAO
Neko od saradnika se mešaja u vaše poslovne aktivnosti. Vi sami osećate pad energije pa ćete teško ispratiti sve. Povedite računa o saradnicima koji su po položaju ispod vas. Neka greška iz prošlosti može da se ponovi.
LJUBAV
Emotivni život postaje lakši. Možete slučajno obnoviti jedan kontakt. Prijatno ćete se izneaditi. Zauzete očekuje rešavanje problema sa partnerom. Možete isključiti mešanje treće osobe u vašem odnosu.
ZDRAVLJE
Dobro.


♉ Bik

POSAO
Neke stvari jednostavno prestaju da vas brinu. Svakako imate sve više posla, a vi sami treba bolje da se organizujete. Mogu da počnu da se menjaju izvesne poslovne okolnosti i svakako će biti dobre za vas. Možda to nećete odmah videti.
LJUBAV
Svakao želite da osetite stabilnost na planu ljubavi. Slobodni ne mogu da se odluče. Samo treba da slušaju svoje unutrašnje osećaje i da se opuste. Zauzeti pripadnici znaka imaju potrebu da više vremena provedu sa partnerom.
ZDRAVLJE
Osetljivo vam je grlo.




♊ Blizanci

POSAO
Izvesne okolnosti koje su počele da se menjaju i vama idu u prilog. Možete da dobijete honoraran posao ili da nešto neplanirano zaradnite na neki drugi način. Imate razloga da budete optinistični i ako tražite posao.
LJUBAV
Svakako želite da se nastave pozitivni trenuci kojih ima sve više. Nemate razloga za ljubomoru u slučaju da ste zauzeti. Slobodni mogu kroz posao da upoznaju nekoga ko bi im bio veoma interesantan.
ZDRAVLJE
Dobro.



♋ Rak

POSAO
Borite se kako sa sobom tako i sa saradnicima. Možda vam ne prijaju sve informacije koje dolaze do vas, ali je samo bitno da ih filtrirate. Prihvatite nečiju sugestiju oko vama bitnog projekta.
LJUBAV
Emotivni deo života vam je i dalje interesantan. Slobodni imaju mogućnost izbora koji žele da suze. Zauzeti priparnici znaka kreću sa boljom komunikacijom sa partnerom. Nekakva tenzija jenjava pa i vi sami postajete otvorenije za razgovor.
ZDRAVLJE
Povedite računa o kičmi.






♌ Lav

POSAO
Povedite računa ako se spremate za put u inostranstvo ili poslujete sa strancima. Možete da gubite papire ili se ne razumete. Trudite se da budete organizovani. Samo strpljivo u komunikaciji sa novim saradnicima i mlađim ljudima.
LJUBAV
Još uvek ste u periodu kada možete nešto pozitivno da promenite kog god da ste statusa. Slobodnima je savet da definišu odnos sa jednom osobom. Zauzete prapadnice znaka treba da počnu sa realizacijom zamišljenih zajedničkih ciljeva.
ZDRAVLJE
Povedite računa o fizičkim aktivnostima.



♍ Devica


POSAO
Kontakti sa osobama na položaju vam nisu dobri. Pokušavate da uvedete izvesne novine u svom poslu, ali vam nekako ne ide od ruke. Savet je da budete mirni i da neke stvari ostavite u domenu razmišljanja.
LJUBAV
Osećate izvesne unutrašnje nemire. Kog kod da ste statusa, savet je da se osamite i vreme provedete na mestu koje vam prija. Teško ćete racionalizovati razlog trenutnog nezadovoljstva. Zbog toga je najbolje ne reagovati.
ZDRAVLJE
Dobro.




♎ Vaga

POSAO
Odlični su vam kontakti sa mlađim ljudima i osobama iz drugih mesta. Iskorostite nečiju nepažnju ili neke olakšavajuće okolnosti da pokrenete nešto vama bitno.
LJUBAV
Pratite svoje unutrašnje osećaje i flertujete. Zauzete takođe očekuje interesantnan vikend. Možete otići na put ili ugostiti nekoga. Svakako vam prija neočekivano društvo i promena plana.
ZDRAVLJE
Dobro.




♏ Škorpija

POSAO
Samostalni ste u aktivnostima koje obavljate i to ima odličan efkat. Ne obazirite se na neke komentare saradnika. Pazite šta potpisujete i kako komunicirate sa osobama na položaju.
LJUBAV
Niste raspoloženi za pokretanje bilo kakvih emotivnih dešavanja. Usmerite se na stvari koje su vama bitne. Ovo naročito važi za zauzete pripadnike znaka. Imate potrebu da nešto rasčistite sa partnerom.
ZDRAVLJE
Dobro.







♐ Strelac

POSAO
Napokon imate potrebu da skinete izvesne okove u uhvatite se u koštac sa nekim projektom. Možda još niste optimistični po tom pitanju, ali će se i to brzo pomeniti. Motiviše vas neko od prijatelja.
LJUBAV
I emotivni deo života se popravlja. Možda nešto treba da se završi da biste mogli da krenete dalje rasterećeni. Vi inače ne volite da pravite velike promene, ali se nešto suviše dugo odlaže. Slobodne pripadnice znaka mogu da obnove vezu.
ZDRAVLJE
Dobro.




♑ Jarac

POSAO
Napokon dolazi do izvesnih olakšanja u poslu, ali ne bi trebalo da jurite ka nekim novinama. Završite nagomilani posao i skupljajte vama bitne informacije.
LJUBAV
Emotivno priželjkujete izvesne promene, ali one izostaju bilo kog da ste statusa. Više razmišljate i analizirate nego što reagujete. Dajte sve od sebe da ovaj vikend provedete pre svega lepo, a emocije će da prorade svaki čas!
ZDRAVLJE
Dobro.



♒ Vodolija

POSAO
Osećate potrebu da se pomerite sa trenutnog mesta. Razmišljate o preseljenju ili poslovnim promenama. Još nije vreme da bilo šta direktno pokrećete. Prvo sredite zaostali posao.
LJUBAV
Privlači vam pažnju neko iz prošlosti, bilo da se nalazi u vašem okruženju ili vam je samo pao na pamet. Nije povoljo vreme za nove poteze. Zauzete očekuje interesantan dan i priče o nekim praktičnim stvarima.
ZDRAVLJE
Pazite se prehlada.


♓ Ribe


POSAO
Srećne okolnosti su vam vezane za papirologiju i državne institucije. Ne prihvatajte obaveze drugih pošto će se taj problem ispostaviti kao nešto ozbiljnije što sami nećete moći da rešite.
LJUBAV
Osećate izvesne unutrašnje nemire, ali nemate razloga da brinete. Jedino sami možete da iskomplikujete odnos sa osobom koja je na neki način deo vaše svakodnevice. Zauzete očekuje mirniji dan.
ZDRAVLJE
Dobro.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Današnji dnevni horoskop

Povezane vesti:


>