Region

Svet

Milica Pavlović dala pravo bogatstvo na novi album Posesivna!

Milica Pavlović dala je pravo bogatstvo na novi album "Posesivna". U pitanju je 300.000 evra!

Milica Pavlović dala pravo bogatstvo na novi album Posesivna! Screenshoot/Instagram




Nakon dve godine studioznog i marljivog rada muzička zvezda Milica Pavlović je u okviru specijalne emisije predstavila svoj četvrti studijski album „Posesivna“. 



I napravila potpuni haos kada je publika u našem regionu u pitanju.

Pavlovićeva je za publiku pripremila pravi muzičko-vizuelni spektakl, te je 12 novih pesama predstavila na do sada poptuno inovativan i drugačiji način nego što je to radila do sada, i nego što to rade njene kolege.

Naime, pesme na kojima su radili vrsni autori poput Vlade Uzelca, Fivosa, Ljilje Jorgovanović, Braje, Cobija, Kanerasa, Saše Lazića, Marine Tucaković i Laće, upakovane su u vizuelni koncept koji je podeljen na tri segmenta.


Milica je mesecima unazad sa profesionalnim plesačima uvežbavala veoma zahtevne koreografije, koje su doprinele spektakularnom utisku.

Budući da je reč o veoma zahtevnom projektu koji se tako studiozno radio i pripremao zaista dugo, te da je za potrebe svega građen posebni stejdž u tri segmenta i ne čudi što je Senjorita u ovaj projekat uložila neverovatnu sumu od 300.000 evra.






I dobila je efekat koji je želela – publika je prethodne noći „pala u trans“ i napravila totalni kolaps na društvenim mrežama.

Milica Pavlović je sigurno bila ponosna što joj je publika dodelila epitete da je „najbolja“, „razvalila“, „napravila revoluciju“, „izazvala zemljotres“, pa do toga da sada ne mogu da dočekaju njen koncert u beogradskoj Areni.

U slučaju da još uvek niste preslušali nove pesme Milice Pavlović, to možete uraditi OVDE.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>