Zadruga

Parovi

Deniz Dejm: Car i ja smo imali vruć video poziv! (VIDEO)

Bivša učesnica rijalitija Deniz Dejm otkrila je mnogo toga zanimljivog za gledaoce "Zadruge 5". Filip Car i ja smo imali vruć video poziv!  Kada sam saznala da je on sa Majom Marinković, ja sam se sklonila. 

Deniz Dejm: Car i ja smo imali vruć video poziv! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Deniz Dejm bivša učasnica "Zadruge" prokomentarisala je odnos Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole i Nenada Macanovića Bebice i tom prilikom otkrila šok detalje o odnosu sa Filipom Carem.

Kako je Deniz u emisiji "Pitam za druga" otkrila, ona i Filip Car su imali nešto više od prijateljstva, što Dalilu Dragojević sigurno neće ostaviti ravnodušnom, kad bude saznala.


 Taj trougao... Meni se čini da Miljana radi sve za kadar i Zola takođe. Meni je Car zvezda rijalitija, on je šarmantan. Meni je bio zanimljiv, imali smo neke prepiske. Da, meni je on bio zanimljiv i šarmantan. Ja sam njemu prva pisala, pošto sam pratila Zadrugu, pisala sam mu da se vidimo, imali smo vruć video poziv, ali ne bih više od toga. Kada sam saznala da je on sa Majom Marinković, ja sam se sklonila. Taki i ja smo drugari, ja sam se sklonila - rekla je Deniz Dejm.


 Je l' si rekla Takiju da si se čula sa Carem? - upitala je voditeljka.

- Nisam, ja sam posle saznala. Ja sam trofej, ja ne pričam kakav je bio taj video poziv - rekla je Deniz.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>