Ljubav

Style

Najmoćniji parovi Zodijaka! Najbolje funkcionišu kada su zajedno!

Kod njih sve pršti od ljubavi! Najmoćniji parovi Zodijaka! Najbolje funkcionišu kada su zajedno!

Najmoćniji parovi Zodijaka! Najbolje funkcionišu kada su zajedno! Svet PlusČitav Zodijak usmeren je na jedan od ova četiri elementa – Vatra, Zemlja, Vazduh ili Voda. Ovo su najstrastveniji i najmoćniji parovi horoskopa!

Ovi elementi su među glavnim aspektima, koji određuju kompatibilnost pripadnika znakova sa drugom osobom.Ovi parovi najbolje funkcionišu kada su zajedno:Ovan – Vaga
Ovan ispoljava izražene karakteristike liderstva, koje se ogledaju u njegovom svakodnevnom životu. Zato su u startu isključeni oni znakovi koji obično upravljaju svojim ljubavnicima u vezama, kao što je Bik.

Iskrenost je jedan od klučnih elemenata koje Ovan traži u svom partneru. Vatra strasti gori u Ovnu i u pogledu se**sa.

U ovom slučaju, Lav ili Škorpija mogu da budu dobar izbor, ali najbolji je definitivno Vaga. Ovan je privučen i Vaginom iskrenom i lagodnom prirodom.

Sa druge strane, potreba Vage za emocionalnom zavisnošću upotpunjuje Ovnovu potrebu za kontrolom i omogućava mu strastveno istraživanje partnera. Kada se spoje, formiraju zaista strastven i neobičan par.


Bik – Devica
Ukorenjen u tradiciji, Bik smatra da je vođenje ljubavi važnije od samog posla. Intimni Bik poseduje kompatibilnost kojoj odgovara Devica koja (kao i on) uživa u kućnom životu.

Devičina ljubav prema senzualnom pojačava se u kombinaciji sa Bikom i oni čine moćan par.

Međutim, kada je u pitanju Strelac koji voli avanture, Bik bi svakako trebalo da se drži podalje.


Blizanci – Strelac
Veseli Blizanci, koji vole zabavu su drugovi koji bi uvek voleli da imamo u blizini. Međutim, kada su u pitanju veze, Blizanci postaju malo problematični što se tiče većine znakova.

Uopšteno govoreći, Blizanci se plaše obaveza, jer se zbog toga osećaju zarobljeno. Ono što Blizanci traže u svom partneru su duhovitost i intelekt.

Humor koji ima Strelac impresionira Blizanca i zato ova dva znaka mogu biti savršeni partneri. Kada se spoje, osećaju se sigurno i srećno! Racionalni Jarac je najgora moguća kombinacija, kada su u pitanju Blizanci.


Rak – Bik
Rak je čista empatija. Oni uvek traže dugoročnu vezu u kojoj bi mogli da se emocionalno povežu sa svojim partnerom.

Psihološki nastrojen i strogi Bik mogao bi da bude idealan par za osetljivog Raka.

Partner poput Lava, koji je otvoren i koji će s vremena na vreme biti arogantan, samo će povrediti nežnog Raka umesto da ga oduševi.


Lav – Ovan
Ispunjeni ponosom, Lavu ne nedostaju udvarači, ali njihova priroda bez bez pardona i veliki ego ne dopuštaju ostalim znakovima da imaju ozbiljnu vezu sa njima.

Ovan je najbolja opcija za Lava zbog strasti, koju oba znaka poseduju. Oni izražavaju svoju naklonost sa onom vrstom veličine i elegancije, koju niko ne može da preuzme na njih.

Baš kao što je strastvena njihova ljubav, tako su i njihove svađe žestoke. Ipak, oni će najbolje razumeti jedni druge.

Škorpija je najgora kombinacija za Lava u horoskopu. Njihovi intenziteti se ne poklapaju i imaju tendenciju da se stalno rugaju jedno drugom.Devica – Škorpija
Perfekcionistička Devica je uglavnom uzdržana, ali pažljiva prema svom partneru. Opasno strastvena Škorpija dobro se slaže sa Devicom i oni dele vrlo intenzivan, emocionalni odnos.

Disciplinovana priroda Device pomaže im da uravnoteže Škorpiju, a Škorpijina opuštena seksualnost pomaže Devici da se oslobodi i izađe iz svoje ljušture.

Najgori spoj kada je u pitanju Devica je Strelac, jer ima previše avanturističku prirodu.
 

Pun Mesec u Vagi: 16. april je posebno važan za Vagu, Ovna, Jarca i Devicu! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/luftika

Povezane vesti:


>